SON DAKİKA

Zonguldak'a bağlı 4 İlçe'de operasyon..

Çeşitli uyuşturucu ve kullanma aparatı yakalananlar ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. 13 Eylül, 2022 08:35 Güncelleme: 13 Eylül, 2022 08:35 Zonguldak'a bağlı 4 İlçe'de operasyon..

Adli makamlar tarafından verilen arama izni ile Kozlu, Çaycuma, Devrek ve Alaplı’da gerçekleştirilen operasyonlarla ilgili Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü şu açıklamayı yaptı:

“Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Uyuşturucu ile Mücadele kapsamında, 11-12 Eylül 2022 tarihlerinde Adli Makamlardan alınan arama kararları doğrultusunda; Kozlu, Çaycuma, Devrek ve Alaplı ilçeleri mülki sınırları içerisinde icra edilen (4) ayrı operasyonda; - 82 kök kenevir - 264 gr kubar esrar - 6 gr metamfetamin - 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda (2) şüpheli şahıs ifadesi alınarak serbest bırakılmış, Adli Makamlara sevk edilen (1) şüpheli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.”

 

Yorum Ekle