SON DAKİKA

YAŞLI ADAM ÖLÜ BULUNDU

Ereğli'de 2 gündür kayıp olan yaşlı adamın cesedi denizden çıktı. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan yaşlı adamın cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp kurumuna gönderildi. 26 Ocak, 2014 12:10 Güncelleme: 26 Ocak, 2014 12:10 YAŞLI ADAM ÖLÜ BULUNDU

Ereğli'YE bağlı Elmatepe mahallesi Yeniçağlar Sokakta yaşayan ve 2 gündür kayıp olan Ercivan Dizdaroğlu (76) için ailesi kayıp başvurusunda bulunmuştu. Yaşlı adamı polis ile birlikte arayan ailesi gidebileceği yerler başta olmak üzere mahallede bulunan ve tarlasını sulamak amacıyla su aldığı su kuyularına düşmüş olabileceği düşüncesi ile su kuyularında da arama yapıldı. Ancak hiç bir sonuç alınamadı.

Yaşadığı Elmatepe mahallesinden sadece maaşını çekmek amacıyla çarşıya indiği ve bunun dışında mahalle kahvesi ile kendilerine ait tarlaya gittiği öğrenilen Ercivan Dizdaroğlu'nun bugün sabaha karşı Karadeniz bölge ve Garnizon Komutanlığının içerisinde bulunan mendirek alanında askerler tarafından cesedi kıyıya vurmuş şekilde bulundu. 112 ambulansı ile Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayı haber alır almaz morga gelen eşi Ayşe (73), oğlu Çetin ve kızları Canan ve Emine morga geldi. Babasının kimlik tespiti için morga giren Emine Duygu, babasının cesedini görünce fenalık geçirdi. Yakınları tarafından dışarıya çıkarılan Emine Duygu, sakinleştirilmeye çalışıldı.

Yaşlı adamın çevreye borcunun olmadığı, etrafı tarafından sevilen birisi olduğu, maaşı çekmek dışında çarşıya bile inmediği, genellikle kendilerine ait tarlalarında vakit geçirdiği öğrenildi.

Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan ön otopsinin ardından, kesin ölüm sebebi için Ankara' ya gönderildi.

Yorum Ekle