SON DAKİKA

Wood ışığıyla cilt kontrolü yapıldı

Wood ışığıyla cilt kontrolü yapıldı 24 Aralık, 2017 13:52 Güncelleme: 24 Aralık, 2017 13:52 Wood ışığıyla cilt kontrolü yapıldı

Kadınların hem güzelliğini hem de sağlığını korumayı amaç edinen My güzellik ve Kuaför salonu tarafından,  wood ışığı yöntemiyle müşterilerine ücretsiz cilt analizi yapıldı ve cilt sağlığı konusunda Dr. Ayhan Soysal tarafından bilgilendirildiler.

Dr. Soysal, S Rota Haber Gazetesine verdiği bilgide, “wood ışıgı bir çeşit ultraviyole ışığıdır. Bazı deri hastalıklarının teşhisi ve ayırıcı tanılarının yapılabilmesi için kullanılır. Bazı saç ve deri mantarları belirlenebilir. Bazı bakteriyel enfeksiyonlar tespit edilebilir. Cilt lekelerinin mevcut durumları tespit edilebilir ve henüz ortaya çıkmamış lekeler önceden tespit edilebilir.” Dedi.

My Güzellik ve Kuaför salonu müşterileri, kontrolden memnun kaldıklarını belirterek, ciltleri konusunda bilmedikleri problemlerin teşhisinin konulmasından ötürü, My Güzellik ve Kuaför Salonu sahibi Yasemin Madenci, kızı Elifnaz Madenci, Dr. Ayhan Soysal ve salon çalışanlarına teşekkür ettiler.

 

Yorum Ekle