SON DAKİKA

Vatandaşlar yol kapatma eylemi yaptı

Vatandaşlar yol kapatma eylemi yaptı 24 Temmuz, 2017 09:37 Güncelleme: 24 Temmuz, 2017 09:37 Vatandaşlar yol kapatma eylemi yaptı


Ereğli'de mahallelerine giden yolun bozuk olması sebebiyle tepki gösteren Kıyıcak Mahallesi Karabacak sokakta yaşayan vatandaşlar yol kapatma eylemi yaptı. Yaklaşık 2 saat süren eylem, vatandaşların yanına gelen Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'ın yolun yapılacağına dair söz vermesi ile sona erdi.

Ereğli'ye bağlı Kıyıcak Mahallesi Karabacak sokakta yaşayan vatandaşlar, sokaklarına geçişi sağlayan yolun bozuk olmasından dolayı tepki göstermek amacıyla yol kapatma eylemi yaptı. Sabah saatlerinde toplanan yaklaşık 60 kişilik grup, yolu kapatarak araç geçişlerine izin vermedi. Roman vatandaşların ağırlıklı olarak yaşadığı mahallede vatandaşlar yolun yazın tozdan kışın ise çamurdan geçilmediğini, bir an önce asfalt yapılmasını istediklerini söylediler.

Yaşanan eylemi duyar duymaz Karacabak sokakta yaşayan vatandaşların yanına gelen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Karabacak sokak sakinlerinin sorununu dinledi. Vatandaşları dinleyen Başkan Hüseyin Uysal, sorunun çözümü ile ilgili gerekenin yapılacağını ve vatandaşlardan eylemi sonlandırmalarını istedi. Uysal, her bölgede alt yapı başta olmak üzere bir çok çalışma yapıldığını, vatandaşların kendisine güvenmelerini istediğini söyleyerek yolu açmalarını istedi. Vatandaşlar da Belediye Başkanı Hüseyin Uysal'a güvendiklerini söyleyerek eylemi sonlandırıp yolu trafiğe açtılar.

Yorum Ekle