SON DAKİKA

Vatandaşlar sokağa döküldü

Vatandaşlar sokağa döküldü 18 Temmuz, 2019 07:17 Güncelleme: 18 Temmuz, 2019 07:17 Vatandaşlar sokağa döküldü

Ereğli'de sabah saatlerinde etkili olan, ev ve iş yerleri sular altında kalırken, bölgede inceleme yapan Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık, durm ile ilgili beleidyede kriz masası kurulduğunu ve tüm ekiplerin aralıksız olarak çalıştığını ifade etti.

Ereğli’ de sabah saatlerinde etkisini arttıran sağanak yağış sonrasında bir çok ev ve iş yeri sular altında kalırken, Erfeğli belediyesine ait düğün salonu da sular altında kaldı. Haberi alır almaz Kavaklık bölgesine gelen ve bölgede incelemede bulunan Belediye başkanı Halil Posbıyık, doğal afet olayının yaşandığını ve belediyede kriz masası oluşturulduğunu kaydetti.

VATANDAŞLAR SOKAKLARA DÖKÜLDÜ

Son olarak 2008 yılında sel felaketini yaşayan vatandaşlar sabahın erken saatlerinde sokaklara döküldü. Vatandaşlardan Murat Kapan “Yine sıkıntı yaşıyoruz. Gece 5 den bu yana ayaktayız. Teyakkuzdayız. Yapacak bir şey yok” dedi.

Posbıyık açıklamasında “Yaşanan olay doğal afet. Bütün arkadaşlar çalışıyor. Belediye de kriz masası kuruldu. Az önce Kışla Sanayi sitesine de girdim. Orası da çok kötü vaziyette. Ekiplerimiz elinden gelen gayreti gösteriyor” dedi.

Yorumlar
B
Bizim kız4 yıl önce

2015 dede kabasakalda aynı durum yaşandı teknedeni dere yatağında gerekli temizliğin uzman kişiler tarafından yapılıp denetlenmemesidir

Yorum Ekle