SON DAKİKA

Uyuşturucu ticareti yaparken suç üstü yakaladılar

Uyuşturucu ticareti yaparken suç üstü yakaladılar 04 Mayıs, 2016 13:16 Güncelleme: 04 Mayıs, 2016 13:16 Uyuşturucu ticareti yaparken suç üstü yakaladılar

 

Ereğli'de Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Büro Amirliği (KOM) ekipleri tarafından yapılan operasyonda 2 kişi uyuşturucu ticareti yaparken suç üstü yakalandı. Düzenlenen operasyon vatandaşlar tarafından cep telefonları ile saniye saniye görüntülendi. Bu sırada operasyonu kavga zanneden vatandaşlar durumu 155 polis imdat hattına bildirdi. 

Ereğli Kaçakçılık ve Organize Suçla Mücadele Büro Amirliği (KOM) ekipleri, aldıkları bir ihbar üzerine takibe aldığı S.N. (31) ile H.K. (34) isimli şahsı uyuşturucu ticareti yaparken suç üstü yakaladı. Üzerlerinde bir miktar sentetik uyuşturucu madde bonzai ile yakalanan 2 zanlı, ifadeleri alınmak üzere KOM Grup Amirliği'ne götürüldü. İfadeleri alınan 2 zanlı daha sonra adliyeye sevk edildi. S.N. ve H.K. çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

KOM Grup Amirliği tarafından yapılan operasyon anı vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi. Operasyon sırasında pasajda bulunan esnaf ve vatandaşlar, 155 polis imdat hattını arayarak kavga ihbarında bulundu. 

1 YILDA 33 KİŞİ TUTUKLANMIŞ
Öte yandan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce son 1 yıl içerisinde uyuşturucu ile yapılan mücadelede, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 33 kişi yakalanarak, cezaevine gönderildi.

 

 

Yorum Ekle