SON DAKİKA

Üniak üniversiteli gençlerle buluştu...

Kdz. Ereğli Ak Parti Üniversite Teşkilatı, bugün Öğretmenevi’nde üniversiteli öğrencilerle birlikte kahvaltı programı düzenledi. 23 Ekim, 2016 18:37 Güncelleme: 23 Ekim, 2016 18:37 Üniak üniversiteli gençlerle buluştu...

Kdz. Ereğli Ak Parti Üniversite Teşkilatı, bugün Öğretmenevi’nde üniversiteli öğrencilerle birlikte kahvaltı programı düzenledi. Programa Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İlçe Başkanı  Fatih Çakır, Gençlik Kolları Başkanı  Hüseyin Alagöz katıldı.

Programda konuşma yapan  İlçe Başkanı Çakır; bu tarz organizasyonu düzenledikleri için öğrencilere ve ÜniAk Teşkilatı’na teşekkür etti ve bundan sonra da sık sık üniversiteli öğrencilerle birlikte olacaklarını ifade etti.

Ardından konuşma yapan Uysal ise Üniversiteli öğrencilere şehri nasıl bulduklarını ve varsa şehirden beklentilerini sordu. Daha sonrasında ise üniversiteli öğrencilerin sorunları dinlendi.Sorunların giderilmesi için, ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Üniversite öğrencilerinin her zaman yanında olduklarını belirten Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Alagöz; sorunların takipçisi olacaklarını çözümü noktasında ise “üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacaklarını” ifade etti.

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle