SON DAKİKA

Tarımsal kalkınma zirvesine katılım sağladılar

Kdz. Ereğli Belediyesi ve Kadın Gücü Kooperatifi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nce düzenlenen Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne katıldı. 30 Eylül, 2021 16:25 Güncelleme: 30 Eylül, 2021 16:25 Tarımsal kalkınma zirvesine katılım sağladılar

Kdz. Ereğli Belediyesi ve Kadın Gücü Kooperatifi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nce düzenlenen Tarımsal Kalkınma Zirvesi’ne katıldı. Tarımsal kalkınmada yeni politikaların ve üretici odaklı çözümlerin konu edildiği zirvede Ereğli Belediyesi ‘Ata Tohumu’ projesi, Kadın Gücü Kooperatifi de ürettiği ürünler ile ilgili ziyaretçileri bilgilendiriyor.

CHP`li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi, 30 Eylül-2 Ekim tarihlerinde İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi`nde gerçekleştiriliyor.

Fuara, Kdz. Ereğli Belediyesi ile Kadın Gücü Kooperatifi katıldı. CHP'li 160 belediyenin katıldığı zirvede 300'ün üzerinde tarım kooperatifi de yer aldı. Kdz. Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcıları Tayyar Mendeş, Atilla Bulak, Kültür Müdürü Muhammet Ali Ateş, Ziraat Mühendisi Sertaç Yılmaz ve ilgili personel ile Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık ve Yönetim Kurulu Üyesi Yaşare Aydın, kurulan stantta, Ata Tohumu projesi ve Kadın Gücü Kooperatifinin ürettiği ürünler ile ilgili ziyaretçileri bilgilendiriyor.

Kdz. Ereğli standını çok sayıda ziyaretçiyle birlikte hemşehrilerimiz Devlet Eski Bakanı Önay Alpago ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da ziyaret etti.

Yorum Ekle