SON DAKİKA

Taksicilerden ‘Barış Harekatına’ destek

Taksicilerden ‘Barış Harekatına’ destek 18 Ekim, 2019 10:01 Güncelleme: 18 Ekim, 2019 10:01 Taksicilerden ‘Barış Harekatına’ destek

Ereğli'de taksiciler toplanarak ‘Barış Harekatına’ destek amacıyla konvoy düzenledi. Taksiciler konvoyun son durağı olarak Karadeniz Bölge Komutanlığının önünde tekbir getirdiler.

Karadeniz Ereğli taksicileri akşam saatlerinde Cumartesi Pazarı mevkiinde ‘Barış Harekatına’ destek olma amacıyla toplandılar. Tugay Altınbaş, Samet Artar ve Ömer Çakır öncülüğünde toplanan taksiciler 45 araç ile konvoy düzenlediler. Cumartesi Pazarından konvoya başlayan taksiciler Kepez istikametinden Karadeniz Bölge Komutanlığının önünde son buldu. Karadeniz Bölge Komutanlığının önünde açıklama yapan Tugay Altınbaş; “Karadeniz Ereğli taksicileri olarak sınır ötesi operasyonda bulunan tüm Mehmetciğimize canı gönülden destek veriyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun.” Dedi. Tugay Altınbaş’ın açıklamasının ardından taksiciler tekbir getirdi. Tekbirin ardından taksiciler olaysız olarak dağıldı.

Yorum Ekle