SON DAKİKA

Takım Ereğli Çocuğuna emanet...

Takım Ereğli Çocuğuna emanet... 15 Ekim, 2019 10:13 Güncelleme: 15 Ekim, 2019 10:13 Takım Ereğli Çocuğuna emanet...

Deplasmanlı Bölgesel Lig 6. grupta mücadele eden temsilcimiz Kdz.Ereğlispor’da flaş gelişme.

Deplasmanlı Bölgesel Lig 6. grupta mücadele eden ve ilk 4 maçta uyduğunu bulamayan Kdz Ereğli Belediyespor'da teknik ekiple yollar ayrıldı.

ZOR GÜNLERİN ADAMI YAMAN GÖREVE GETİRİLDİ…

Kulüp yönetimi tarafından alınan ani karar sonucu Teknik Sorumlu Semih Tokatlı ile yolları ayıran belediyespor’da zor zamanların adamı Ercan Yaman tam yetkili olarak takımın başına getirildi.

Yaman’ın yardımcılıklarınaysa yıllarca uyum içerisinde çalıştığı kaleci antröneri Yıldıray Ağar ve Selçuk Akbaş’ın getirileceği öngürülüyor.

İŞLER İYİ GİTMİYORDU!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Karadeniz Ereğli Belediyesyor, BAL ligi 6. Grup’taki karşılaşmalarına, evinde oynadığı Anadolu Kırıkkalespor karşılaşması ile başlamış ancak, sahadan 0-1 yenik ayrılmıştı.

İkinci maçında ise Düzce’de Beyköy’e konuk olan Ereğli temsilcisi, bu maçtan bir puan çıkarabilmiş, üçüncü haftada ise evinde konmu Devrek Belediyespor’u 2-0 ile geçerek 3 puanla tanışmıştı.

Alınan galibiyete rağmen oyunu beğenilmeyen Eflatun-Beyazlılar, geçen hafta deplasmanda oynadıkları karşılaşmadan da 0-2 yenilgi ile dönmesi üzerine, toplanan yönetim, teknik sorumlu ile yolları ayırma kararı aldı.

Yorum Ekle