SON DAKİKA

SUCU:“LEZZET HİZMETLE DORUĞA ULAŞIR”

Ereğli'de, sektördeki uzun yıllara dayanan tecrübesiyle Candaroğlu sahibi ve işletmecisi Zafer Sucu kuruluş hikayesinden, başarılarına, en sevilen ürünlerden , hedeflerine, sektörde hızlı ve emin adımlarla nasıl başarıyı yakaladığına kadar her şeyi tüm samimiyetiyle S Rota Haber'e anlattı. 27 Şubat, 2015 12:05 Güncelleme: 27 Şubat, 2015 12:05 SUCU:“LEZZET HİZMETLE DORUĞA ULAŞIR”

Röpörtaj:Seyhan Dikay

Yıllardır verdiği kaliteli ve titiz hizmetle “CANDAROĞLU’’ kurulduğu yıldan bu yana hiçbir şekilde yiyecek ve hizmet kalitesinden ödün vermeden hizmetlerine devam etmekte.

Lezzet düşkünlerinin gönlünde yer eden Candaroğlu, uygun fiyata karnını doyurmak isteyenlerin gözdesi olmaya devam ediyor. Farklı damaklara hitap eden ve birçok lezzeti konuklarına sunan Candaroğlu önce sağlık, sonra hijyen ve kalite prensibiyle hareket ederek , Ereğli’de ilk akla gelen uğrak lezzet durakları arasında.

Ereğli'de, sektördeki uzun yıllara dayanan tecrübesiyle Candaroğlu sahibi ve işletmecisi Zafer Sucu kuruluş hikayesinden, başarılarına, en sevilen ürünlerden , hedeflerine, sektörde hızlı ve emin adımlarla nasıl başarıyı yakaladığına kadar her şeyi tüm samimiyetiyle  S Rota Haber'e anlattı.

Zafer Bey Öncelikle sizi tanıyabiliriz ? Candaroğlu’nun doğuşunu anlatabilir misiniz ?

Zafer Sucu, 1964 Kastamonu doğumluyum, İlk, Orta ve Lise tahsilimi Kastamonu Araç İlçesinde tamamladım,1985-1986 yılında askerlik görevimi yaptım,1988-1989 yılları arası Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Tekamül kursuna katılarak 1989 yılında Ardahan İlinde Kadastro teknisyeni olarak göreve başladım.1992 yılında tayinle Araç İlçesine geldim ve burada 1999 yılına kadar çalıştım bu süreç içinde memurluk çok rutin geldiği için beni tatmin etmiyordu, arayış içerisindeydim gezip araştırıyordum 1999 yılının Ocak ayında yolum Kdz.Ereğli’ye düştü ve burada dükkanı bulup potansiyeli tespit ettik ortaklarım vardı çünkü kollektif seven güç birliğine inanan bir kişiliğim,01.03.1999 tarihinde Candaroğlu adı altında Hamam arasında ki şubemizi açtık, 6 ay sonra 2.şubemizi ve aradan geçen 1 yıl sonra 3.şubemizi Kırıkkale’de hizmete soktuk ve ticari hayatımız bu şekilde devam ediyor.

Candaroğlu firması Ereğli'de bir marka haline dönüştü, Ereğli'de kaç yıldır hizmet vermektesiniz? ve markalaşma sürecinde izlediğiz yol nedir?

Karadeniz Ereğli halkının damak tadına hizmet ediyoruz, bunu yakalamak için önce ürettiğimiz ürünleri bizler test edip damak tadını oluşturuyoruz.

Ereği halkının damak tadına, hitap etmekseniz, verdiğiniz hizmetlerden bahseder misiniz ?

Şu anda Kır pidesi, Sarıyer böreği, Su böreği, Poğaça, simit ve açma çeşitleriyle, yeni şubemiz de ise Ereğli Pidesi ve diğer pide çeşitlerini üretiyoruz, et döner ve tavuk dönerle de hizmetlerimize devam ediyoruz.Önemli bir ürünümüzde Tulumba şeker şerbetiyle üretiyoruz.

Gıda işi oldukça zor ve zahmetli bir sektör başladığınız gün'den bugüne gelirsek, Kalite, hizmet ve fiyat denklemi kurduğunuz aşikar ortada, bunun sırrı nedir?

Müşterilerimize empatiyle bakıyor, ürünlerimizi bu hassasiyetle üretiyoruz, fiyat politikamız toptan fiyatına parekende şeklinde belirliyoruz.

Hassasiyetimizi bir örnekle taçlandıralım, 16 yıldır aynı kasapla çalışmamıza rağmen etimi dükkana başında durarak almışımdır, aynı zamanda Ticarethanemizin sürekli başındayız, hizmet sektörü bunu gerektiriyor.

Bundan sonra ki süreçte neler hedefliyorsunuz ?

Hedeflerimiz arasında Ortadoğu ve ya Afrika Ülkelerinde gıda üzerine yatırım yapılabilir, düşünüyorum bu Avrupa’da olabilir ama Ortadoğu ve Afrika bizim ürünleri daha çok talep ediyor.

Candaroğlu Pide - Börek - Döner - Etli Ekmek

E-Posta: [email protected]

Web: www.candaroglupide.com

Şube: Müftü Mah. 27 Mayıs Caddesi No:10 Kdz. Ereğli

Alo Paket: 0 (372) 312 33 99- 0 (372) 323 36 04

Özel Günlerinizde Evlere, Sürekli İşyerlerine Sipariş Alınır..



Yorum Ekle