SON DAKİKA

"Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın" Projesi

"Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın" Projesi" 26 Ekim, 2017 19:22 Güncelleme: 26 Ekim, 2017 19:22 "Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın" Projesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen "Sinemaya Gitmeyen Öğrenci Kalmasın" projesi kapsamında Kdz.Ereğli'de hiç sinemaya gitmemiş öğrenciler, beyaz perdeyle tanıştırılıyor.

Türkiye genelinde 1 milyon öğrencinin sinemayla buluşturulacağı proje kapsamında Ereğli'de özellikle köylerde yaşayan ve daha önce hiç sinemaya gitmemiş öğrenciler  tespit edildi.

Sinemaya gelen öğrenciler, patlamış mısır ve su ikramının ardından salonlara alınmakta. Öğrencilerin sinemaya ulaşımı Belediyeler Birliği tarafından sağlanıyor. Gösterimler 9 hafta boyunca 23 Ekim - 22 Aralık tarihleri arasında hafta içini kapsamaktadır.

Kdz.Ereğli Avşar Sinemaları Müdürü Tuğba Soysal, S Rota Haber'e yaptığı açıklamada, projeye AVŞAR Sinemaları olarak destek vermekteyiz. Bu proje Sinema Genel Müdürlüğü tarafından temin edilen filimlerin gösterimi (Biz getirmiyoruz) Milli Eğitim Bakanlığının koordinasyonunda gerçekleştirilmekte. Öğrencilerden hiç bir şekilde ücret alınmamakta, gösterimler ücretsiz." dedi.

Yorum Ekle