SON DAKİKA

Şehit Lider Yazıcıoğlu ve tüm şehitler dualarla anıldı

Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu ve tüm şehitler dualarla anıldı 30 Mart, 2019 07:50 Güncelleme: 30 Mart, 2019 07:50 Şehit Lider Yazıcıoğlu ve tüm şehitler dualarla anıldı

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal, BBP'nin Şehit Lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile Çanakkale ve Kurutuluş Savaşından günümüze kadar tüm şehitler için BBP Ereğli İlçeTeşkilatı'nın düzenlediği, Mevlid programına katıldı.

BBP Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, BBP Kdz. Ereğli Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyesi adayları, BBP Ereğli İlçe Yönetimi, Alperen Ocakları üyeleri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı mevlid, akşam namazı sonrası ilçenin Hatip Camiinde gerçekleştirildi.

BBP Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, mevlide katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür ederken yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi Keş Dağı'nda helikopterinin düşürülmesi sonucunda şehadet mertebebine erişen Büyük Birlik Partisi Şehit Lideri Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve onun yol arkadaşları, İl Başkanı Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, Belediye Meclis Üyesi Adayı Murat Çetinkaya, Gazeteci İsmail Güneş ve Pilot Kaya İstektepe'yi vefatlarının 10. yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyoruz.

Bedir'den Çanakkale'ye Kurtuluş Savaşından günümüze kadar canlarını; vatan, bayrak ve din için feda etmiş aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, onları rahmet ve minnetle anıyoruz. Düzenlemiş olduğumuz mevlid programına katılan tüm halkımıza şükranlarımızı sunuyorum."

 

Yorum Ekle