SON DAKİKA

Şahin'den, gençlik konseri...

Şahin'den, gençlik konseri... 28 Mart, 2019 09:49 Güncelleme: 28 Mart, 2019 09:49 Şahin'den, gençlik konseri...

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Erol Şahin’e destek amacıyla organize edilen ancak Yeni Zelanda’da Cuma Namazı sırasında yaşanan katliam nedeniyle 27 Mart tarihine ertelenen halk konseri muhteşem bir şekilde gerçekleştirildi.

Dün akşam Erdemir ofis yolunda gerçekleştirilen konsere, Ereğli doğumlu ünlü sanatçı Engin Atalay’ın yanı sıra Şimal ve Ece Seçkin katıldı.

Konserin sunuculuğunu ünlü oyunculardan Tahsin Taşkın yaptı. Taşkın sahnede bir süre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ses tonu ile taklidini yaparak halka seslendi.

Halk konserinde ilk sahne alan Engin Atalay, seslendirdiği şarkılar ile halkı coşturdu. Memleketi Ereğli’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Atalay, Temmuz Ayında Erol şahin’in düzenleyeceği konsere de geleceğini ifade ederek halktan Şahin’e destek istedi

Engin Atalay’ın şarkıları ile konsere iyice ısınan Ereğli halkı, Şimal’in sahne almasıyla birlikte daha da coştu.

Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu katılımcılar saatlerce yerinde duramayıp kimi zaman oynadılar, kimi zaman da dans ettiler.

Genç kız ve kadınların da büyük ilgi gösterdiği konserde ünlü sanatçı Ece Seçkin’in sahne almasıyla birlikte heyecan doruğa çıktı.

Ece Seçkin sahneye çıktığında gördüğü kalabalık karşısında şaşkınlığını gizleyemedi ve bir halk konserinde ilk defa böyle bu kadar coşkulu ve kalabalık bir seyirci topluluğuna konser verdiğini söyledi.

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, eşi Feyzan Şahin ile birlikte sahneye çıkarak sanatçılara çiçek ve değişik hediyeler verdiler.

Erol Şahin, Ece Seçkin’e çiçek verirken, “Bu akşam burada 20 bin kişi var. Temmuz ayında yapılacak festivalde Atatürk Anıtı önündeki 500 bin kişilik konsere de sizi şimdiden davet ediyorum” dedi.

Şahin, Engin Atalay ve Şimal’i de şimdiden festivale davet etti.

BU YIL 19 MAYIS BİR BAŞKA KUTLANACAK

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin sahnede yaptığı teşekkür konuşmasında, Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100’üncü yılı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını 2019 yılında gençlik konseri ile kutlayacaklarını ve bunu geleneksel hale getireceklerini müjdeledi.

Şahin, konsere katılan tüm vatandaşlar ile sanatçılara ve organizasyonu yapanlara teşekkür etti.

Erol Şahin, konserin sona ermesi ile çalmaya başlayan kaptaş havasını duyunca yerinde duramadı ve sahneye fırlayarak eşi Feyzan Şahin ve partililer ile birlikte kaptaş havası oynadı.

Konser,sahilde sunulan muhteşem havai fişek gösterisi ile sona erdi.

 

Yorum Ekle