SON DAKİKA

Şahin, Off Road Grubu üyeleri ile buluştu

AK Parti’nin Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin Off Road grubu ile bir araya geldi. 17 Mart, 2019 15:46 Güncelleme: 17 Mart, 2019 15:46 Şahin, Off Road Grubu üyeleri ile buluştu

Kdz. Off Road Grubu ile Kışla Sanayi Sitesinde bir araya gelen Erol Şahin, Off Road sporunun nekadar önemli bir spor olduğunun farkında olduğu söyledi ve kendisinin de Off Road yapmak istediğini belirterek gruba üye olacağını söyledi.

Kdz. Ereğli’nin genç belediye başkanı adayı Erol Şahin ile uzun uzun sohbet eden Off Road sporcuları, kendilerinin Türkiye’nin her tarafına davet edildiklerini belirterek, sadece Kdz. Ereğli’de ilgi ve alaka göremediklerini söylediler.

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin’de grup üyelerinin sorunlarını dinledikten sonra yaptığı konuşmasında, Off Road sporuna ve grup üyelerine her türlü desteği sağlayacağı sözünü verdi ve, “Tek şartla! Her yıl en az iki-üç önemli organizasyonu Ereğli’de gerçekleştireceksiniz” dedi.

Off Road grubu üyeleri de Şahin’in bu sözlerine alkışlarla yanıt verip, her türlü organizasyon için hazır olduklarını bildirdiler.

Ereğli’de ekonomik, sosyal ve kültürel projelerini grup üyelerine anlatan Erol Şahin, sporun her dalına destek vereceklerini belitti. Şahin ile bir saati aşkın süre görüşen Off Road grubu üyeleri, kendisine destek sözü verdiler.

Şahin, görüşmeden sonra araçları inceledi ve grup üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle