SON DAKİKA

Posbıyık, Kılıçdaroğlu İle Görüştü

Posbıyık, Kılıçdaroğlu İle Görüştü 22 Kasım, 2019 13:48 Güncelleme: 22 Kasım, 2019 13:48 Posbıyık, Kılıçdaroğlu İle Görüştü

İzmir’de ikincisi düzenlenen yerel yönetimler çalıştayına katılan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile özel bir görüşme yaptı.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP’li belediye başkanlarının katılımıyla İzmir’de ikincisi düzenlenen Türkiye’nin dört bir tarafından başkanların katıldığı Kardeş Kentler Çağdaş Kentliler “Yerel Yönetimler Reformu ve Yerel Demokrasi Buluşması” başkanlar çalıştayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla ilçe gündemini görüştü.

KILIÇDAROĞLU’NA BİLGİ VERDİ

Başkan Posbıyık’ın çalıştayda Kılıçdaroğlu ile yaptığı ve yaklaşık 20 dakika süren görüşmesinde, CHP’nin ilçedeki son durumu, delege seçimleri ve belediye faaliyetleri konuları ele alındı.

Görüşme çerçevesinde Halil Posbıyık’ın eşi Neriman Posbıyık’ın, ilçe başkanlığı adaylığı konusunda yaşananlar da gündeme geldi. Kılıçdaroğlu, seçimlerin barış içerisinde gerçekleşmesini diledi. Neriman Posbıyık’a selamlarını iletti. Görüşmede Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da yer aldı.

BELEDİYE ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Başkan Posbıyık, Kılıçdaroğlu’na Kdz. Ereğli’de CHP’li üyelerin birlik ve beraberlik içinde yeni bir ilçe yönetimi oluşturmak için demokratik bir anlayışla çalışmalarının önemini dile getirdi. Posbıyık, ayrıca Ereğli Belediyesinin çalışmaları ve karşılaşılan sorunlarla ilgili bilgi verdi.

BAŞKANLARLA GÖRÜŞMELER VERİMLİ GEÇİYOR

Posbıyık çalıştayda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile de bir araya geldi. Başkan Posbıyık, başkanlarla yapılan görüşmelerin verimli geçtiğini belirterek, “Ortak akıl ile kentlerimize daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle