SON DAKİKA

Önce soyunma odasında sonra sahada doping verdi…

Önce soyunma odasında sonra sahada doping verdi… 26 Ocak, 2018 17:10 Güncelleme: 26 Ocak, 2018 17:10 Önce soyunma odasında sonra sahada doping verdi…

Ereğli’de Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Kepez Çaylıoğlu spor başkanı Recep Özcan, takımına önce soyunma odasında daha sonrada idamda doping yaptı. Özcan, Armutlucuma bölgesine de spor tesisi ve düğün salonu yapmak için kolları sıvadığını söyledi. 

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Kepez Çaylıoğlu spor başkanı Recep Özcan, idman öncesi soyunma odasına girdi. Oyuncularına primlerini dağıtan Özcan ve yönetimi, daha sonra ise idmanda futbolcularına tatlı ikram etti. Takımda gelen ve giden oyuncular olduğunu bu nedenle bu sene olmasa bile bir sonraki sene şampiyonluğun en büyük adaylarında olduklarını ifade eden Özcan, Armutlucuma bölgesinde 30 dönümlük alanda yapacağı spor tesisinin de en kısa zamanda çalışmasının başlayacağı müjdesini verdi. 

SPOR TESİSİ MÜJDESİNİ VERDİ… 

Özcan açıklamasında Takımda gelen ve giden oyuncular oldu. Birileri gider birileri gelir. Bizler buradayız. Bizler sonuna kadar takımımızın yanındayız. Motivasyonumuz iyi. Allah nasip ederse şampiyonluk bu sene olmaz ama seneye olur. Çok güzel bir tesis olacak. Kapasitesi ile çevre il ve ilçelere de hizmet verecek. Spor tesislerinin içinde halı saha da olacak. Düğün salonu da yapacağım. 30 dönüm yer var. Allah nasip ederse en kısa zamanda bunu yağacağım” dedi.

Yorum Ekle