SON DAKİKA

Nazende Kafe'de,şimdiden yerinizi ayırtın...

Nazende Kafe'de,şimdiden yerinizi ayırtın... 12 Şubat, 2019 16:07 Güncelleme: 12 Şubat, 2019 16:07 Nazende Kafe'de,şimdiden yerinizi ayırtın...

S Rota Haber -Günün her saati gidebileceğiniz ,Nazende Kafe’de serpme kahvaltı, bir öğle arası , ya da beş çayı, dostlarla kahve molası ve akşam ise canlı müzik ile eğlence sizleri bekliyor. 

Vazgeçilmez adresiniz Nazende Kafe müzik ve eğlence dolu unutulmaz bir 14 Şubat sevgililer günü programı sunuyor. Her yaş grubuna hitap eden Nazende Kafe şık tasarımı sıcak ve içten ambiansı, ile misafirlerin de alışkanlık yaratıyor. 

Nazende Kafe sahibi ve işletmecisi Neray Kesinbaşoğlu gazetemize yaptığı açıklamada, Nazende Kafe olarak hedefimiz, eğlencenin adresi keyifli sohbetlerin mekanı olabilmek. Doğum günü, evlenme teklifi gibi tüm özel günlerde de hizmet vermekteyiz. Bunun yanı sıra bayanlarımız günlerini gönül rahatlığıyla mekanımız da yapabilirler. Akşamları ise canlı müzik ve Karaoke etkinliklerimizde bulunmaktadır” dedi.

HER AKŞAM CANLI MÜZİK

Sabah 09.00’dan gece 24:00’a kadar hizmet verdiklerini ifade eden Kesinbaşoğlu, Çarşamba Buğra Batuhan Durgut, Perşembe 14 Şubat sevgililer gününe özel ben sahne alacağım. Cuma ve Cumartesi akşamı Gökhan Keskin, Pazar akşamı ise Karadeniz grup Haylaz ile canlı müzik programlarımız devam edecektir. Tüm Nazende Cafe dostlarımızı mekanımıza bekliyoruz” dedi.

Adres: Kırmacı Mah. Bim market çaprazı Kemer Mevki Kdz. Ereğli

Rezervasyon: 0534 437 64 64 – 0533 694 06 81

 

Yorum Ekle