SON DAKİKA

"Kapı kapı neden "Hayır" anlatmaya devam ediyoruz...

Ocakcı: "Kapı kapı neden "Hayır" anlatmaya devam ediyoruz... 29 Mart, 2017 08:02 Güncelleme: 29 Mart, 2017 08:02 "Kapı kapı neden "Hayır" anlatmaya devam ediyoruz...

Ereğli CHP İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı, ‘Hayır’ı, gittikleri mahallelerde anlatmaya devam ettiklerini bildirdi.
Ocakcı, yazılı açıklamasında, partisinin ilçe yöneticileri, Kadın Kolları ve gönüllü kadınlardan oluşan gurup oluşturulduğunu belirtti.
Gurubun ise son olarak ilçede Bağlık, Murtaza, Güldere, Sarıkokmaz, Müftü, Hatip, Kepez, Köseler, Hamzafakıllı, Kıyıcak, Dağlar, Göktepe,  mahallelerine gittiklerini anlatan Ocakcı, şunları kaydetti:
“Mahallelerdeki bütün evleri kapı kapı dolaşan kadınlarımız, referandumda neden hayır oyu kullanılması gerektiğini anlatıyor. 

Evlerden, apartmanlardan ve esnaflarımızdan referandumda ‘hayır’a destek istediler. Bu tip çalışmalar yaparak vatandaşlara dokunarak, samimi duygularla ‘hayır’ı anlatarak vatandaşlardan destek istediler.

Kadınlarımız, güçlü bir Türkiye Büyük Millet Meclisi için, Meclis’in sözde değil özde olması için ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ dediğimiz Meclis’imizin, Cumhuriyet’in devamı için rejimin ve tek adamlığın yanlış olduğunu anlatmaya devam ediyorlar.  
Kadın üyelerimizin çalışmaları, 16 Nisan’a kadar aralıksız devam edecek. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakılmayacak.

Yorum Ekle