SON DAKİKA

Kandilli çok amaçlı spor salonu temeli atıldı

Kandilli çok amaçlı spor salonu temeli atıldı 22 Ağustos, 2017 14:38 Güncelleme: 22 Ağustos, 2017 14:38 Kandilli çok amaçlı spor salonu temeli atıldı

Kandilli ilçesi Gökçeler mahallesinde yapılacak olan Çok amaçlı spor salonu temel atma törenine Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakçı, Kandilli Belediyesi Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saat 13.00 de düzenlenen temel atma töreni öncesinde konuşan Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın "Tesisin yapımı yaklaşık üç ay içerisinde tamamlanacak ve açılışını tüm Kandilli halkı ile daha kalabalık bir şekilde yapacağız. Çok amaçlı salonda düğün, nişan, kına ve toplantı gibi benzeri etkinlikler çok rahat bir şekilde yapılabilecek. Belde halkının önemli bir ihtiyacını karşılayacak tesisi hayata geçirmekten dolayı büyük mutluluk yaşıyoruz" dedi. 

SERTAN OCAKCI'YA TEŞEKKÜR

Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın Ayrıca, Çok amaçlı spor salonunun yapım aşamasında tesisin projesini hazırlayan Cumhuriyet Halk partisi Ereğli ilçe başkanı Mimar Sertan Ocakçı başta olmak üzere çalışmalarda emeği geçen belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ve mahalle muhtarlarına teşekkür etti. Yapılan konuşmanın ardından Gökçeler Camii imam hatibi tarafından Kur’an-ı Kerim okunup dua yapıldı. Çok amaçlı düğün salonunun betonu kurban kesilmesinin ardından atıldı.

Yorum Ekle