SON DAKİKA

KAMYONET İLE PATPAT ÇARPIŞTI

Ereğli'de hafif ticari kamyonet ile patpatın çarpışması sonucu biri çocuk iki kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada patpat sürücüsünün ağır yaralandığı öğrenildi. 31 Ağustos, 2014 16:15 Güncelleme: 31 Ağustos, 2014 16:15 KAMYONET İLE PATPAT ÇARPIŞTI

Kaza Ereğli Devrek yeni yolunun Subaşı mevkiinde meydana geldi. İddialara göre Ormanlı beldesinden Ereğli istikametine giden Nejdet Topçu idaresindeki 67 LS 494 plakalı hafif ticari kamyonet ile tali yoldan ana yola çıktığı iddia edilen Cevdet Arık (46) idaresindeki halk dilinde patpat olarak adlandırılan tarım aracı ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile ikiye bölünen tarım aracı sürücüsü Cevdet Arık bahçe kenarına savrulurken, hurdaya dönen kamyonet sürücüsünün 11 yaşında ki kızı Yağmur Topçu' da yaralandı. Yaralılar için olay yerine gelen sağlık ekipleri, yapılan ilk müdahalenin ardından her iki yaralıyı da Ereğli Devlet hastanesine kaldırdı.

Kaza sonrasında Jandarma Trafik ekiplerinin hazırladığı kaza tutanağının ardından iki parçaya bölünen ve motor bloğu tamamen parçalanan tarım aracı yol kenarına alınırken, hafif ticari kamyonet ise çekici ile kaldırıldı. Kaza nedeniyle yaklaşık 45 dakika trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılması ile yeniden trafiğe açıldı.

Kazada Ereğli Devlet hastanesine kaldırılan yaralılardan 11 yaşındaki Yağmur Topçu'nun sağlık durumunun iyi olduğu, patpat sürücüsü Cevdet Arık'ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Jandarma kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor.

Yorum Ekle