SON DAKİKA

Kadir gecesi için özel program

Kdz Ereğli Belediyesi’nden Kadir gecesi için özel program 07 Mayıs, 2021 08:23 Güncelleme: 07 Mayıs, 2021 08:23 Kadir gecesi için özel program

Kdz. Ereğli Belediyesi, 8 Mayıs Cumartesi idrak edilecek Kadir Gecesi için özel program hazırladı. Kdz. Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenecek Kadir Gecesi Mevlid Programı, saat 22.00’de başlayacak ve şehrin 20 ayrı tepe noktasına kurulacak hoparlör sisteminden takip edilebilecek. Kadir Gecesi Programı, belediyenin televizyonu SBD.tv’den canlı olarak yayınlanacak. 

Kdz. Ereğli Belediyesi, Kadir Gecesi için özel bir hazırlık yaptı. 8 Mayıs Cumartesi günü, Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü ve İlçe Müftlülüğü işbirliğinde yatsı namazı sonrası Mevlid Programı düzenlenecek. Saat 22.00’de başlayacak program, şehrin 20 aynı noktasına kurulan hoparlörlerden dinlenebilecek.

Belediye avlusunda bir araya gelecek olan din görevlilerinin Yasin-i Şerif Tilaveti, Mevlid-i Nebi ve İlahi programı SBD tv’den canlı olarak yayınlanacak.

http://sbdtv.kdzeregli.bel.tr/ 

Kadir Gecesi Programı şöyle:

Saat 22.00

Sunum ve Kadir Gecesi Konuşması

Dr. Metin Avcı

Kdz. Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürü

 

Yasin- i Şerif Tilaveti

Kdz. Ereğli Müftülüğü Din Görevlileri

 

Mevlid-i Nebi ve İlahiler

Nurcahit Candan – Kenan Pestilci Camii M.K.

Ersin Uçar – K.K. Öğreticisi

Vedat Alkan – Meydanbaşı Camii İ. H.

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı

Halil Posbıyık’ın Konuşması

 

Kdz. Ereğli Kaymakamı

İsmail Çorumluoğlu’nun Konuşması

 

Kadir Gecesi Duası

Sabri Kütükçü Kdz. Ereğli İlçe Müftüsü

 

 

Yorum Ekle