SON DAKİKA

Jandarma Timleri bu sefer çocukları bilgilendirdi...

Jandarma Timleri bu sefer çocukları bilgilendirdi... 11 Mayıs, 2018 06:04 Güncelleme: 11 Mayıs, 2018 06:04 Jandarma Timleri bu sefer çocukları bilgilendirdi...

 Ereğli İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanlıkları ekipleri trafik haftası kapsamında etkinlikler düzenledi. İlçe Jandarma komutanlığı Trafik Tim ekipleri tarafından trafik kazalarının yoğun olduğu bölgelerde pankart asıldı ve ekipler uygulama yaparak vatandaşlara broşür dağıttı. Aynı zamanda etkinlikler kapsamında öğrencilere okullarda seminerler düzenlendi ve vatandaşlar bilgilendirildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde görevli 4-7-9’uncu Jandarma Trafik Tim personellerince Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik kazalarının yoğun olduğu Ereğli-Devrek il yolu, Deli hakkı mevki ve Alaplı-Devrek İl yolu Ormanlı Beldesi girişinde trafik kurallarını hatırlatıcı pankart asıldı. Trafik kazalarının yoğun olarak meydana geldiği Ereğli-Devrek İl yolu Deli hakkı mevkiinde ve Ormanlı Beldesi girişinde yapılan yol kontrol ve uygulamalarında sürücülere trafik kurallarını anlatan broşürler dağıtılarak trafik kuralları konusunda sürücüler bilgilendirildi. Kızılca İlköğretim Okulu, Çaylıoğlu İlköğretim Okulu, Ormanlı Beldesi İlköğretim Okulu, Kurtlar Köyü İlköğretim Okulunda öğrencilere trafik kurallarını anlatan seminerler verildi. Ayrıca Kandilli Beldesinde vatandaşlara yönelik trafik kurallarını anlatan bilgilendirme toplantısı yapıldı. Trafik Haftası etkinlikleri dâhilinde öğrenciler, sürücüler ve vatandaşları bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları devam edeceği bilgisine ulaşıldı.

Yorum Ekle