SON DAKİKA

“Hizmetle Geçen 5 Yıl” 4. bölüm...

“Hizmetle Geçen 5 Yıl” 4. bölüm... 08 Şubat, 2019 10:42 Güncelleme: 08 Şubat, 2019 10:42 “Hizmetle Geçen 5 Yıl” 4. bölüm...

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 5 yıllık süre içinde yapılan çalışmalara ilişkin olarak hazırlanan   “Hizmette Geçen 5 Yıl” videolarının 4. bölümünü sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Hizmetle geçen 5 yıl videosunun 4. bölümünde, yerinde rehabilitasyon çalışması yapılan merkez Pazar yeri, yenilenen Uzun Mehmet anıtı, yüzde 30’u bitmiş, kaba inşaat halinde devralın ve tamamlanarak hizmete açılan Yeni Terminal, 2014 yılında 130 bin metrekare olan düzenlenmiş yeşilin alanın 270 bin metrekareye çıkarılması, Seyir terasının yapılması ve Kdz.Ereğli Belediyespor tesislerinin yenilenmesi konuları işleniyor.

İLK 2 BÖLÜMDE ÖNE ÇIKAN HİZMETLER

Hizmette 5 yılı videolarının ilk bölümünde yenilenen Atatürk Anıtı, Çocuk Oyun Dünyası, Spor Parkı, Yeni Şantiye, Belediye Hizmet Binası ve Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı gibi hizmetler öne çıkarılmış, 2. bölümün de ise, yapımında karayollarına alt yapı desteği verilen Gülüç- Kepez yolu üzerinde 21 yeni cep çalışması Gökme Köprüsünün yenilenmesi, Ereğli –Kandilli yolunu 5 km kısaltan Köseağzı yolu, 135 kilometre uzunluğunda alt yapı çalışması yapılan ilçede 145 bin ton asfalt dökümü, kiralama döneminin kapandığı, öz kaynaklar ve borçlanmadan alınan 67 yeni araç, tehlike arz eden noktalarda Karayolları standartlarında yapılan 17 kilometre oto korkuluk, 2 yeni İtfaiye İstasyonu’nun yanı sıra yeni gözetleme kuleleri, cankurtaran ve ekipman alımı ile Belediye Plajı’nın Batı Karadeniz’in en güvenli Plajı haline getirilmesine vurgu yapılmıştı.

3. BÖLÜMDE HANGİ HİZMETLER ANLATILMIŞTI?

Hizmet videolarının 3. Bölümünde tüm mahalle ve köy muhtarlarının tek çatı altında toplandığı Muhtarlar Derneği’nin yanı sıra Gaziler Derneği ve Kızılay’a yapılan yer tahsislerinin yanı sıra, geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanarak Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Zonguldak Maden Şehit Aileleri Derneği ve Lösev’e tahsis edilen yeni dernek evleri , halkın hizmetine açılan 3 sosyal tesis, engellilere yönelik olarak açılan Tebessüm cafe ve Sinema, hizmete alınan engelli şarz istasyonları ve Belediye bünyesinde kurulan Gıda ve Giyim Bankası gibi hizmetler öne çıkmıştı.

Yorumlar
Y
Yerli5 yıl önce

Yapılmış hizmetler makam ve mevkide bulunanların en temel gorevidirki hizmet yapmasa zaten o makam ve mevkide işi ne?.

Yorum Ekle