SON DAKİKA

Günay: "Erdemir Plajı siyasete kurban gitmesin"

Kdz.Ereğli Kent Konseyi Başkanı Gökhan Günay, muallakta kalan Erdemir Plajı'nın akibetiyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. 06 Ağustos, 2019 16:26 Güncelleme: 06 Ağustos, 2019 16:26 Günay: "Erdemir Plajı siyasete kurban gitmesin"

Kdz.Ereğli Kent Konseyi Başkanı Gökhan Günay, muallakta kalan Erdemir Plajı'nın akibetiyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamasında 'Plaj siyasete alet edilmeye çalışılıyor', diyen Günay, daha önceki söylemini yineleyerek; 'Denizler halkındır. Bu alanı halkın kullanımına açacak kapasitesi bulunan Kdz.Ereğli Belediyesidir. Şuanki tabloda plaj alanının siyasete alet edilmeye çalışıldığını üzülerek gözlemliyoruz. Siyasi rant peşinde olan ufak bir klik, bu alanı köylere hizmet götürme birliğine vermek istiyor. Bu maceradan öteye gitmez!.. Türkiye'nin hiçbir yerinde böyle bir örnek yoktur. Siyaseti bırakıp, biran önce plaj bölgesi gerçek sahibine yani halka verilmelidir. Kdz.Ereğli Belediyesi de bu alanın denetimini ve hizmetini üstlenmelidir. Bölge halkını mağdur etmek kimsenin haddine değildir." şeklinde konuştu..

Yorum Ekle