SON DAKİKA

Gerçek Mobesa kameralarına yansıdı...

Kdz. Ereğli Devrek Yol ayrımı köprülü kavşakta bir vatandaşla yaşadığı tartışma sebebiyle yargısız infaza mağruz kalan AK Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz’ın yaşadıkları MOBESE kameraları ile gözler önüne serildi. 18 Ağustos, 2017 23:43 Güncelleme: 18 Ağustos, 2017 23:43 Gerçek Mobesa kameralarına yansıdı...

Kamera görüntülerinde kavşağa giren Yılmaz’ın aracının önüne kasten kendi aracını kırdığı görülen Öner Kepenek isimli vatandaşın adeta kazaya davetiye çıkardığı açık açık belli olurken, Yılmaz’ın olayda en ufak bir trafik ihmalinin olmadığı görülüyor.

Bilindiği gibi Öner Kepenek isimli vatandaş Ereğli istikametinden kavşağa girdiği sırada Ak Parti Gülüç Belde Başkanı İsmail Yılmaz'ın arkadan geldiğini iddia ederek, Kepez istikametine dönüş yapmak istediği sırada ERDEMİR Fabrikasından çıkış yapan aracı görünce durmak zorunda kaldığını ve bu sırada İsmail Yılmaz'ın aracından inerek kendisinin kullandığı otomobilin kapısını açarak kendisine vurmaya başladığını iddia etmişti.
Basın mensuplarını da bu şekilde yanıltarak, Yılmaz’ı kamuoyunda itibarsızlaştırmaya çalışan Kepenek’in izlenen kamera görüntülerinden gerçeği söylemediği ortaya çıktı. 
Yılmaz ise bu durum karşında kendisini savunarak, eşim ve çocuklarımla Ereğli’den Gülüç’e geçiyoruz. Gecenin 23.30’u ,önümdeki araç direksiyon kırıyor önümü kesiyor. Bu kayıtlarda da görünüyor. Yabancı plakalı bir araç. Eğiliyor koltuğun altından bir şey almaya çalışıyor. Ben de kendimi ve ailemi korumak için sadece tekme atıyorum. Onu engelliyorum. Yaşandığı söylenen darp denilen olay bu kadar. Bu olay leke tutmaz. Kamera kayıtları ortada, beni takip ediyor. Tehdit ediyor şantajda bulunuyor. Ben Ereğli’de 45 yıldır yaşayan bir kişiyim daha bugüne kadar kimseye elimi kaldırmadım. Kimseye pabuç bırakmayacağız. Allaha havale ediyorum. Adalet herkes için ben davacıyım. Bu kamera kayıtlarında engelli birine dokunduğumu gösterBeni itibarsılzaştıramaya çalıştığpını bu engelli üerindne bir saniye görüntü göstersin. Aldığın bir tane rapor göster darp göstersin.  vatandaş kulağıma vurduğu iddia ediyor. Kamera kayıtlarında vurmadığım görülüyor. Engelli biri bayanın üzerinden bu iftira atmanın anlamı var mı? Benim aracımda eşim ve 6 bayan var. Ben bu engelli vatandaş üzerinde siyaset yapıyorlar. Engelli vatandaşımızın bu tartışma olayın içinde olduğunu gösteren bir delil, görüntüsü göstersinler. Ben Ereğli’ye terk ederim. Kimse engelli vatandaş üzerinden beni yıpratmaya çalışmasın. Görüntüler açık ortada böyle bir an gösterilsinler de, görelim. Bana çamur atıyorlar, engelli vatandaş üzerinden.  Bunu yapanlar hukuk önünde hesabını verecekler.  Bu konuyla ilgili tüm raporlar ve bu işin arkasında olanlar bende mevcut, biliyorum”demişti. 
Kamera kayıtlarında da Yılmaz’ın hiçbir kusuru olmadığı ve trafikte kendisini tehlikeye düşüren kişinin Kepenek olduğu net bir şekilde görüldü.

Yorumlar
O
Osman yilmayilmaz6 yıl önce

Yoluna devam kimse seni durduramaz varlığından birileri rahatsız oluyor varsın olsunlar doğru birtanedir ama yanlış çoktur

Yorum Ekle