SON DAKİKA

Ereğli’nin en gözdesi Mert Güven Kokoreç

Ereğli’de ki en güzel lezzet duraklarından biri. 15 Mayıs, 2018 08:24 Güncelleme: 15 Mayıs, 2018 08:24 Ereğli’nin en gözdesi Mert Güven Kokoreç

Kömürde pişen lezzetli kokoreç bir de her daim çıtır olan ekmekle birleşince lezzet doruklara çıkıyor. Sıcak bir atmosferde, bol malzemeli kokoreçin tadını çıkarmak isteyenler için Mert Güven Kokoreç ideal bir mekan.

KENDİ YAĞINDA SADE PİŞİYOR

Kdz. Ereğli’de Erdemir Caddesi’nde hizmet vermekte olan Mert Güven Kokoreç, ağız tadına düşkün olanların tercih ettiği yerlerden biri.

%100 süt kuzusundan yaptıkları kokoreç, oldukça lezzetli.Mert Güven Kokoreç özellikle akşam saatlerinde bir hayli kalabalık olabiliyor. Dilerseniz arkadaşlarınızla gidip, açılışı taze ve özenle hazırlanan midye dolma ile yaptıktan sonra kokoreç ile geceyi bitirebilirsiniz. Burada ayrıca sucuk ekmek gibi farklı lezzetler de bulunuyor.

KALİTEDEN, LEZZETTEN VE HİJYENDEN ÖDÜN VERMİYORUZ

Mert Güven kokoreçte, yediğiniz kokoreçlere başka hiçbir madde karıştırılmıyor. Kendi yağıyla, lezzetini buluncaya kadar pişiriliyor. Müşteriye servis yapılırken sadece kimyon, pul biber ve tuz serpilerek servis yapılan kokoreç çok beğeniliyor. Sabri Usta 7 yıldır bu işi yapıyor ve işin sırrının iyi pişirmekte olduğunu söylüyor.

Odun kömüründe pişirilen kokoreç haftanın her günü 13:00 ile 03.00 arası müşterilere sunulmakta.

Adres: Bağlık Mah. Erdemir Cad. No: 37 Kdz.Ereğli

Tel: 0372 322 53 37 – 0534 611 53 19

 

Yorum Ekle