SON DAKİKA

Ereğli'de 11 göz altı

Ereğli'de 11 göz altı 15 Ocak, 2017 17:27 Güncelleme: 15 Ocak, 2017 17:27 Ereğli'de 11 göz altı

Ereğli’de horoz dövüşleri yapılan depoya polis tarafından baskın düzenlendi. Baskında 11 kişi göz altına alınırken, göz altına alınan 11 kişi ile dövüştürülen horozlarda kutularla emniyet binasına getirildi.

Olay Kepez mahallesi veteriner Doğan Tuğrul sokak üzerinde ki depoda meydana geldi. Gelen ihbarı değerlendiren Ereğli İlçe emniyet müdürlüğü Asayiş Büro amirliği ekipleri depoya baskın düzenledi. Baskında depo da horozların dövüştürülmesine yönelik arena ve seyircilerin oturması için hazırlanmış platform ve yine horozların muhafazası için hazırlanmış kutu bölmeleri görüldü. Polis arenada dövüştürülen horozlarla birlikte 11 horoz ile bu horozların sahibi 11 kişiyi göz altına aldı. Horozlar ve sahipleri ekip araçları ile birlikte ilçe emniyet müdürlüğüne getirildi.

Horozların Orman İşletme Müdürlüğü'ne, oradan da Zonguldak Milli Egemenlik Tabiat Parkı'na teslim edileceği öğrenildi. Dövüşleri izlemek için Zonguldak, Devrek, Bartın, Çaycuma, Düzce ve diğer illerden gelenlerin olduğu belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle