SON DAKİKA

Ereğli’ de iki garip olay…

Ereğli’ de iki garip olay… 18 Mayıs, 2018 15:59 Güncelleme: 18 Mayıs, 2018 15:59 Ereğli’ de iki garip olay…

Ereğli’de, park halindeyken hareket eden kamyonet, refüje çıkarak durabildi. Bir diğer olayda ise Düzce’den ilçeye geldiği öğrenilen sürücü merdivenleri yol zannedince otomobil düştüğü merdivenlerden çekici vasıtası ile çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, ismi belirlenemeyen sürücüsü tarafından, Eski PTT kavşağı olarak bilinen Meydanbaşı yokuşu başında park edilen 06 FY 0366 plakalı kamyonet, henüz bilinmeyen nedenle, içinde sürücüsünün bulunmadığı sırada hareket ederek Aycity AVM mevkiindeki yaya kaldırımının bulunduğu yerde orta refüje çıkarak durabildi. Şans eseri kimseye çarpmayan kamyoneti gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bir süre sonra gelen sürücü, refüjdeki araca binerek bulunduğu yerden çıkarmaya çalıştı. Çevredeki vatandaşların da yardımıyla aracı çıkaran sürücü hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden ayrıldı. Çarpmanın etkisiyle refüj çevresinde hasar oluştuğu görüldü.

İkinci olay ise Müftü Mahallesi Tekel sokak üzerinde meydana geldi. Düzce’den ilçeye geldiği ve ismi öğrenilemeyen sürücü, Evim Ereğli mağazasının yanında bulunan merdivenleri yol zannetti. Yol zannettiği merdivenlerden inmeye çalışan sürücü aracını durdurarak çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Merdivenlerin basamaklarında kalan otomobil, çağırılan çekici ile kurtarıldı.

Yorum Ekle