SON DAKİKA

Ereğli Belediyespor salon sporları sezon açılışı yapıldı

Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü Salon sporları sezon açılış töreni gerçekleştirildi. 05 Ocak, 2020 13:21 Güncelleme: 05 Ocak, 2020 13:21 Ereğli Belediyespor salon sporları sezon açılışı yapıldı

Başkan Posbıyık; Salon sporları ve kız futbol takımlarımızı da dahil ettiğimizde 11 Ayrı branşta 700’ün üzerinde lisanslı sporcumuz var. . Bu bölgedeki sanayi kuruluşları var. Koskoca Erdemir spora bir tek lira katkı vermiyor. Saha ve salonlarını Ereğli gençliğine kapatmış durumda. Herkes bu gerçekleri bilsin. Bütün kentlerde sanayi kuruluşları ve sendikalar spor için elinden geleni yapıyorlar. Maddiyatlarını ortaya koyuyorlar. Gençler spor yapsın diyorlar.

Bu branşlara destek verecek Erdemir var. Erdemir kış uykusuna yatmış. İnşallah onları da kış uykusuna yatan Erdemir’i de halkımızla el ele ererek uyandıracağız.

 

 

 

Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü tarafından 2019-2020 Sezonu salon sporları sezon açılış töreni Kavaklık Gençlik ve Spor Merkezi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Törene Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar, Kdz. Ereğli Belediye ve Kdz. Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Kız Erkek Basketbol – Voleybol – Oturarak Voleybol – Hentbol – Boks ve Halk Oyunları ile futbol okulundaki takımlar elde ettikleri başarılar anons edilerek salona davet edildi.

 

SALON SPORLARINA DA BAŞKANIMIZIN

DESTEĞİYLE ÖNEM VERİYORUZ

Kdz. Ereğli Belediyespor As Başkanı Tarkan Atik yaptığı konuşmada, şunları söyledi: Belediyespor yönetimi olarak göreve başlamamızın ardından hızlı bir yapılanmaya giderek, daha önce yeteri kadar ilgi ve özen gösterilmemiş olan salon sporlarında da Belediye ve Kulüp Başkanımız Halil Posbıyık önderliğinde önemli bir hamle yaptık. Kendisine verdiği destek için tüm yönetim kurulu, antrenörlerimiz ve sporcular adına şükranlarımızı sunuyorum. Bugün, Paravoley, Voleybol, Basketbol, boks, halk oyunları ve Hentbolda takımlarımızın mücadele veriyor. Bu branşlarda ilk kez spor okulları açtık ve bugün 190 civarında öğrencimiz bu kurslarda spor yapıyor. Biz şimdi burada hep beraber bir spor ailesi oluşturmuş olduk. Bu ailemiz kentimiz için bir ışık olacaktır.”

            ESKİDEN BASKETBOL VE VOLEYBOL MAÇLARINA GİDERDİK

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ise yaptığı konuşmasında, Belediyespor bünyesinde 11 ayrı branşta toplam 700’ün üzerinde sporcunun olduğunu belirterek şunları söyledi: Gençlerimize ne kadar kucak açabiliyoruz. Onlara nasıl kimler maddi ve manevi destek veriyor önemli olan bu. Mikronlarda nutuk atmak kolay vekillere de sesleniyorum icraat yapabilmek önemli. Gençlik merkezini kaymakamımız bize kapılarını açtı. Amiralimiz ve Kaymakamımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu bölgedeki sanayi kuruluşları var. Koskoca Erdemir spora bir tek lira katkı vermiyor. Saha ve salonlarını Ereğli gençliğine kapatmış durumda. Herkes bu gerçekleri bilsin. Bütün kentlerde sanayi kuruluşları ve sendikalar spor için elinden geleni yapıyorlar. Maddiyatlarını ortaya koyuyorlar. Gençler spor yapsın diyorlar. Ama icraata geçin. Eskiden salonlarımızda Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Efes gelirdi. Tribünler tıklım tıklım dolar basketbol, voleybol maçları izlerdik. Gençlerimiz spor yapardı. Erdemirspor’un 2013 Yılında; Voleybol, Basketbol, Güreş bütün profesyonel branşları ile sportif faaliyetleri futbol, altyapılar ile spor okullarını kapatmasının ardından 350 lisanslı sporcu açıkta kaldı.

11 BRANŞTA

700 SPORCUMUZ VAR

Bu branşlara Belediye olarak biz sahip çıktık. -Bugün Salon Sporlarında Kız Erkek Basketbol – Voleybol – Oturarak Voleybol – Hentbol – Boks ve Halk Oyunları olmak üzere toplam 260 sporcumuz bulunuyor. Bu dönem lik kez salon sporlarında açtığımız; spor okullarımızda ise toplam 190 kursiyerimiz buluyor. Uzun süredir altyapıdaki oyuncularımıza malzeme alımı yapılmamış. Biz en kaliteli malzemeden takımlarımıza ve sporcularına malzeme desteği yaptık. Salon sporları ve kız futbol takımlarımızı da dahil ettiğimizde 11 Ayrı branşta 700’ün üzerinde lisanslı sporcumuz var.

KIŞ UYKUSUNA YATAN ERDEMİR’İ

HALKIMIZLA ELELE VEREREK UYANDIRACAĞIZ

Bu branşlara destek verecek Erdemir var Erdemir kış uykusuna yatmış. İnşallah onları da kış uykusuna yatan Erdemir’i de halkımızla el ele ererek uyandıracağız. Sporcularımızla gurur duyuyoruz. Bize güvenen evlatlarımızı teslim eden velilerimize de şükranlarımı sunuyorum.”

YENİ TESİSLER KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu da yaptığı konuşmasında, gençlere spor yapma imkanı sağlamanın önemine değinerek “Sporu seven ve uzun yıllar spor yapmış birisi olarak kentimize spor alanında yeni tesisler kazandırmak için çaba gösteriyoruz. Sporcularımıza müsabakalarda başarılar diliyorum. Sadece başarı için değil sağlıklı bir insan olmak için de spor çok önemli” dedi.

ZAFER MEN AİLESİNE PLAKET

Yapılan konuşmaların ardından, Kdz. Ereğli Belediyespor adına görevli olarak gittiği Bartın’da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Kdz. Ereğli Belediyespor Futbol Antrenörü Zafer Men’in ailesine protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi.

Tören, protokol ile toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Yorum Ekle