SON DAKİKA

Ekşi: "Posbıyık sevgisini kimse engelleyemez"

Ekşi: "Posbıyık sevgisini kimse engelleyemez" 27 Mart, 2019 07:14 Güncelleme: 27 Mart, 2019 07:14 Ekşi: "Posbıyık sevgisini kimse engelleyemez"

Bakkallar ve Manavlar Esnaf Odası ile Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası’nı ziyaret eden CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’a destek mesajları verildi.  Oda başkan ve üyeleri, “Şu bir gerçek ki bu memlekette Halil Posbıyık ismi çok seviliyor. Bu Halil Posbıyık sevgisini de kimse engelleyemez”dediler. 

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Bakkallar ve Manavlar Esnaf Odası ile Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti.

Bakkallar ve Manavlar Esnaf Odası Başkan Remzi Ekşi, Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Dursun Kertlez ve oda üyeleri,  CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘geçen seçimde size oy vermedik ama bu seçimde sizinle beraberiz”  şeklinde düşüncelerini dile getirdiler.

Oda Başkan ve üyeleri ayrıca her akşam mahalle ziyaretleriyle halkla kucaklaşan Halil Posbıyık’a övgüler yağdırarak, “Başkanım her akşam bir yerlerdesiniz. Maşallah. Performansınıza hayranız. Şu bir gerçek ki bu memlekette Halil Posbıyık ismi çok seviliyor. Bu Halil Posbıyık sevgisini de kimse engelleyemez” dediler

Yorum Ekle