SON DAKİKA

Diyet borcu mu?

Diyet borcu mu? 21 Haziran, 2017 16:02 Güncelleme: 21 Haziran, 2017 16:02 Diyet borcu mu?

S Rota Haber Okuyucularına duyrulur...!

Bazıları ne kadar subkejtif bir tutum içinde, hayatımda reklam ve abonelik için bir kişi ile kavga etmemişimdir. Hatta tam aksine pek çok kişinin gazete aboneliğini kurum olarak tek taraflı kesmişimdir. Geçmişte çalıştığım kurumlarda da kendini patron diye adlandıran şahsiyetlerin istediği şekilde hareket etmemiş tam aksine mesleğin getirdiği kurallar çerçevesinde çalışma performansı gösterdiğim için pek sevilmemiş, eğilmemiş, bükülmemiş, iş ahlakımdan bir gram taviz vermeden çalışmışımdır. 
Ayrıca altına çizerek belirtmekte fayda vardır ki! Gazete aboneliğini kestiğim kişilerde de alacağım kalmıştır. Bu gazete benim namusum, onurum ve haysiyetimdir.

Ben mesleğimi icra ediyorum. Elimde hiç bir zaman fırça olmadı. Doğruya yanlış, yanlışa da doğru demedim. Kimseye diyet borcum da yok.

Herhangi girdiğim bir ihale yok, yaptığım inşaatlar yok. Bugün elime bir siyah kağıt birde beyaz kağıt verin. Siyah kağıta yazacağım isimleri sığdıramam. Haddimi bilirim. Kalemim ile bugüne kadar ne şantaj yapmışımdır ne de tetikçilik. O zaman bazıları yorum yaparken edebini bilsin.

Geçmişte olduğu gibi bugün de, şov, gösteri yapanlar ve medya maymunluğuna soyunanlar değil, gerçek icraat ile iş yapanların her daim yanında olacağımın bilinmesini isterim.

Seyhan Dikay

Yorum Ekle