SON DAKİKA

DEVLET HASTANESİNDE "GEBE OKULU" AÇILIŞI YAPILDI

Ereğli Devlet Hastanesi bünyesinde, anne adaylarını eğitmek ve bilinçlendirmek amacıyla oluşturulan "Gebe Okulu" nun açılışı yapıldı. 20 Şubat, 2014 19:08 Güncelleme: 20 Şubat, 2014 19:08 DEVLET HASTANESİNDE "GEBE OKULU" AÇILIŞI YAPILDI

Ereğli  Devlet Hastanesi bünyesinde, anne adaylarını eğitmek ve bilinçlendirmek amacıyla oluşturulan "Gebe Okulu" nun açılışı yapıldı.

Açılış töreninde konuşan Ereğli Devlet Hastanesi yöneticisi Uzman Doktor Muharrem Erdem, Gebe Okulu'nun, gebelik döneminde olan bayanlara, gebelik ve doğumun normal süreci, bu süreçte karşılaşılabilecek sorunların ve gebelik döneminin rahat geçmesini sağlayan bilgiler bütünü olduğunu söyledi.

Hastane Yöneticisi Uzman Doktor Muharrem Erdem konuşmasında " Eğitimlerimizde gebelikte değişen psikolojik durum, oluşulabilecek hastalıklar, doğum yöntemleri, emzirmenin faydaları, egzersizlerin faydaları, doğum ağrısı ile baş etmenin yolları, normal doğum, doğum çantasının hazırlığı gibi bilgiler verilerek anneyi doğuma hazırlayacağız. Gebelik bayanların hayatında ki en önemli dönüm noktalarından birisidir. Hayatının bu önemli anında tüm gebelerimizin yanında olarak kaygılardan uzak mutlu bir gebelik ve sağlıklı bir doğum süreci geçirmelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz.

Zonguldak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Korkut Eken de eğitimlerin önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini dile getirdi

 

Yorum Ekle