SON DAKİKA

DEĞİŞİM MEDYA GRUBU GELİN VERDİ

Değişim Medya Grubu gelin verdi. Genel Yayın Yönetmeni Evrim Çağırıcı, Feti-Halide Yargit çiftinin oğulları Ertan Yargit ile dünya evine girdi. 21 Ekim, 2014 16:05 Güncelleme: 21 Ekim, 2014 16:05 DEĞİŞİM MEDYA GRUBU GELİN VERDİ

Değişim Medya Grubu  Genel  Yayın Yönetmeni Evrim Çağırıcı, 18 Ekim Cumartesi günü akşam Karadeniz Ereğli Formenler Derneğinde düzenlenen nikah öncesi kına töreninde arkadaşları, dostları ve akrabalarıyla gönüllerince eğlendi. Kına töreninde duygusal anlarda yaşanırken, 19 Ekim Pazar günü saat 17.00'de  Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda nikah merasiminde genç çift oldukça heyecanlıydı.

Genç çiftin nikah şahitliklerini Değişim Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Semih Çolak ve Oğuz Düz'ün  yaptığı nikah töreninde genç çiftin sevinç ve  mutlulukları gözlerinden okunuyordu.Genç çiftin arkadaşları, meslektaşları ve aileleri  yalnız bırakmadı.

Genel Yayın Yönetmeni Çağırıcı,  25 Ekim Cumartesi günü Bursa Melodi Düğün Salonunda gerçekleştirilecek düğün töreninden sonra İzmir'de yaşamaya başlayacağını belirterek, dost, akraba ve arkadaşlarını  Bursa'ya davet etti.

S Rota Haber olarak  Evrim Çağırıcı ve  Ertan Yargit'e hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Yorum Ekle