SON DAKİKA

CHP’de İlk Aday Adayı Belli Oldu

7 Haziran Genel Seçimlerinden sonra hükümetin kurulamaması ve YSK’nın erken seçim tarihi olarak 1 Kasım 2015’i belirlemesi üzerine, CHP YSK’dan önseçim yapmamak için onay almıştı. CHP tüm adaylarını merkez yoklaması ile belirleyeceğini bildirdi. Aday başvuru tarihini 31 Ağustos – 7 Eylül olarak belirlenmesi üzerine Zonguldak’tan ilk aday adayı başvuru yapacağını sosyal paylaşım sitesinden duyurdu. 29 Ağustos, 2015 10:20 Güncelleme: 29 Ağustos, 2015 10:20 CHP’de İlk Aday Adayı Belli Oldu

 

Şekerci sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şunları belirtti;
”7 Haziran 2015 Genel Seçimleri öncesi mensubu olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adaylarını belirlemek için Zonguldak’ta 7 Mart 2015 tarihinde Eğilim Yoklaması yapmış ve Milletvekili Aday Adayı olarak katıldığım Önseçimde sizlerin karşısına tek kadın aday olarak çıkmıştım. O süreçte bana destek verdiniz, onur verdiniz ve 1136 oyla beni onurlandırdınız.
Bugün geldiğimiz süreçte hükümetin bir türlü kurulamaması nedeniyle zorunlu olarak 1 Kasım 2015 tarihinde erken seçim yaşayacağız.
Türk gencinin, Türk kadınının sorumluluk bilinciyle, sizlerden aldığım güçle ve Türkiye Cumhuriyetinin yegane bekçisi Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan inancımla tekrar sizlerin huzurundayım.
31 Ağustos 2015 pazartesi günü CHP Genel Merkezi’ne giderek Zonguldak Milletvekili Aday Adaylık başvurumu yapacağım. Destekleriniz için teşekkür eder, saygılarımı sunarım.”

 

Yorum Ekle