SON DAKİKA

CHP'de Belediye Meclisi üye sıralaması belirleniyor...

Alaplı CHP'de Belediye Meclisi üye sıralaması belirleniyor... 19 Şubat, 2019 08:40 Güncelleme: 19 Şubat, 2019 08:40 CHP'de Belediye Meclisi üye sıralaması belirleniyor...

Alaplı (S.Rota Haber)- CHP İlçe Başkanlığı'nda Belediye Başkanı Nuri Tekin ve kurmaylarınca Belediye Meclisi üye aday adayları arasından yapılan değerlendirmeler sonucu liste sıralaması çalışmaları hızlı başladı.

Öğrenildiğine göre, Halil Öztürk kontenjanda yer alırken 1.Yaşar Çevik,2. Emine Uysal, 3. Batuhan Uşaç,4.Hakan Uysal, 5.Tuncay Çil şeklinde belirlenmesi tartışmalara yolaçtı. Hakan Uysal'ın 4.sıraya itirazı ve 1.sıra ısrarı dalgalanma yarattı. İkna turları sonuç vermeyince Uysal adaylıktan vazgeçti. Yerine Ahmet Aydın girdi. Bu arada 2.sırada yeralan Emine Uysal'ın Hakan Uysal ile yer değiştirme önerisi sonuç vermedi.

Liste sıralamasında Gümeli Beldesinin konumu dikkate alındı. Kemal Kocaman ve Rıza Bozkurt 'dan birinin sıralamadaki yeri netleşmedi İYİ Parti'den istifa ederek CHP'ye geçen Macit Yaman, Batuhan Usaç ve Halit Tekin arasından Mimar Usaç kendine sıra buldu. Geçtiğimiz günlerde görüştüğüm Halit Tekin ise siyaseti noktaladığını söylemişti. Macit Yaman'ın ise hangi sırada yeralacağı birkaç gün sonra belirlenecek.Liste kesinleşinceye kadar sıralamada değişiklikler olacağı gözleniyor.

 

Yorum Ekle