SON DAKİKA

ÇATUROĞLU, ÇİFTLERİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır ve bazı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Karadeniz Ereğli’de dünya evine giren çiftlerin nikâh törenlerine katıldı. 23 Mayıs, 2015 17:39 Güncelleme: 23 Mayıs, 2015 17:39 ÇATUROĞLU, ÇİFTLERİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonu’nda, ilk olarak Akarca Mahallesi Muhtarı İlknur (Güleri) Tekin ile Belediye personeli Türker Hakan Tekin çiftinin nikâh törenlerine katılan Çaturoğlu, çifti tebrik ederek, bir ömür boyu mutluluklar diledi. Daha sonra yine aynı salonda, gazeteciler Serpil (Demir) Kasapoğlu ile Yalçın Kasapoğlu çiftinin nikâh törenine katılan Çaturoğlu, bu törende nikâh şahitliği yaptı. Kasapoğlu çiftini tebrik ederek, mutluluklar dileyen Çaturoğlu, “Yaşamlarını birleştiren çiftlerin, vatana ve millete hayırlı evlatlar yetiştirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Öte yandan, İlknur-Türker Hakan Tekin çifti ile Serpil-Yalçın Kasapoğlu çiftinin nikâhlarını Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal kıydı. Uysal, her iki nikâh töreninde de Evlenme Cüzdanlarını gelinlere teslim ederek, çiftlere mutluluklar diledi.

 

 

Yorum Ekle