SON DAKİKA

Başkan Posbıyık, festivale gelecek sanatçıları açıkladı

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bu sene 22-23-24 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan 22. Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’ne katılacak olan sanatçıları açıkladı. 11 Mart, 2022 13:25 Güncelleme: 11 Mart, 2022 13:25 Başkan Posbıyık, festivale gelecek sanatçıları açıkladı

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bu sene 22-23-24 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan 22. Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’ne katılacak olan sanatçıları açıkladı.

Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen 22. Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk Kültür ve Sanat Festivali 22-23-24 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivalde sahne alacak olan sanatçılarla ilgili olarak belediye tarafından Belediye girişi, Özdemir AVM, Ereylin AVM, Oyuncak Evi, Halk Kafe ve Yalı Caddesi girişine sandıklar konmuş ve halka hangi sanatçıları görmek istediği sorulmuştu.

Başkan Posbıyık “Bu sene Ediz, Gülşen, Haluk Levent, Sefo, Koray Avcı, Melek Mosso anlaşılan sanatçılar. Yıldız Tilbe ile görüşmeler devam ediyor. Tarkan ile de görüştük. Kendisine uzun bir mektup yazdım. Bana geri döndü. Kendisinin Almanya’da olduğunu ve bu sene Türkiye’ye gelmeyeceğini, Ereğli’yi ve bizleri çok özlediğini yazdı” dedi.

Yorumlar
Y
Yasemin Göksal2 yıl önce

Murat Boz gelmesini istiyoruz

Yorum Ekle