SON DAKİKA

Baba ve oğlu bıçaklamıştı, mahkeme sona erdi

Ereğli ilçesinde tartıştığı iki kişiyi bıçaklayarak yaralayan zanlı Adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen İ.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 23 Ekim, 2019 06:58 Güncelleme: 23 Ekim, 2019 06:58 Baba ve oğlu bıçaklamıştı, mahkeme sona erdi

Olay dün gece saatlerinde ilçeye bağlı Doruk mahallesinde meydana gelmişti. İddiaya göre İ.K., husumetli olduğu K.A.’nın evinin önüne giderek K.A. ile tartışmaya başladı. Küfür ve bağrışan ikili kavgaya tutuştu. Kavgaya K.A.’nın babası A.A. da karıştı. Olayda K.A. ve babası A.A., İ.K.’nın bıçak darbeleri ile ağır yaralandı.  

Baba ile oğlu olay yerine çağırılan 112 ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yoğum Bakımda tedavileri tamamlanan iki yaralının servise alındığı öğrenildi. Olaydan sonra kaçan İ.K. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından İ.K., mahkemeye çıkarılmak üzere Adliyeye götürüldü. İ.K. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Ekle