SON DAKİKA

23 Nisan programı açıklandı

23 Nisan programı açıklandı 19 Nisan, 2017 12:56 Güncelleme: 19 Nisan, 2017 12:56 23 Nisan programı açıklandı

Ereğli’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla etkinlikler düzenlenecek.

Kdz Ereğli Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 23 Nisan 2017 Pazar günü düzenlenecek etkinlikler, saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlanacak. Burada düzenlene n törende saygı duruşunda bulunulacak, İstiklal Marşı okunacak. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin anıt önüne konulmasıyla çelenk töreni son bulacak.

Etkinlikler kapsamında düzenlenen program ise Kavaklık Mahallesi’nde bulunan Kdz Ereğli Gençlik hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak programda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapacak.

Program kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen okullararası 23 Nisan konulu şiir yarışması birincisinin eseri okunacak. İhsan Yılmaz İlkokulu öğrencileri halk oyunu gösterileri yapacak, müzik dinletisi gerçekleştirecek.

Programda, ilçe milli eğitim müdürlüğünce düzenlenen okullar arası 23 Nisan konulu kompozisyon yarışması birincisinin eseri okunacak.  İhsan Yılmaz İlkokulu öğrencileri Atatürk ve Bayrak temalı gösteri yapacak.

Program, 23 Nisan münasebetiyle düzenlenen Şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerinin verilmesi ile son bulacak.

Yorum Ekle