SON DAKİKA

10 kişiye mezar olmuştu

Ereğli’de 10 kişiye mezar olan midibüs, sabah saatlerinde yapılan çalışma ile düştüğü uçurumdan çıkarılarak yediemine alındı. 23 Nisan, 2017 15:50 Güncelleme: 23 Nisan, 2017 15:50 10 kişiye mezar olmuştu

 Ereğli'de 10 kişiye mezar olan midibüs, sabah saatlerinde yapılan çalışma ile düştüğü uçurumdan çıkarılarak yediemine alındı.

Ereğli'ye bağlı Yalnızçam köyü çıkışı Serdaroğlu mevkisinde Erdem Aktan idaresindeki 34 FK 5259 plakalı midibüs Ali Laman idaresinde ki 67 LU 178 plakalı hafif ticari kamyonet ile çarpışmış ve kazada midibüsün yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlanması ile 10 kişi hayatını kaybetmiş, 19 kişi de yaralanmıştı. Dün akşam yaralı ve hayatını kaybedenlerin kurtarılmasının ardından olay yerine gelen vinçle midibüs çıkarılmaya çalışılmış, ancak çalışma sabaha bırakılmıştı. Sabah saatlerinde başlayan kurtarma çalışmasında yaklaşık yarım saat süren çaba sonrasında midibüs düştüğü uçurumdan çıkarılarak Ereğli Belediyesine ait yediemine kaldırıldı.

SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI

Diğer yandan midibüs  ile çarpışan hafif ticari kamyonet sürücüsü Ali Kaman'ın Jandarma' da ki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildiği ve adliyede Savcılık makamınca serbest bırakıldığı öğrenildi. Midibüs sürücüsü Erdem Aktan'ın ise tedavisinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. 

Yorum Ekle