SON DAKİKA

Seçmenin oyunu etkileyen 3 anahtar kelime

16 Kasım, 2015 11:51 Güncelleme: 13 Ocak, 2024 01:41

Ak Parti hem ülke genelinde, hem de Zonguldak genelinde de önemli bir başarı elde etti. Elbette bu başarıda teşkilatların da büyük payı var. Başta Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır ve Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ında payı büyük.

Lakin herkes şunu unutmamalıdır. Ak Parti’nin aldığı bu oyların şımarıklığını kimse göstermemelidir. Ak Parti seçimden önce fabrika ayarlarına dönmeyi çokça dillendirdi. İlk günkü aşkla dendi ve buna geri dönmeli, acilen bazı şeyleri gerçekleştirmelidir. Nitekim bu seçim önemliydi ve şu da artık görüldü. Mühür ve güç milletin elinde, millet istediğini istediği noktaya getiriyor. Bunu kimse unutmasın. Ak Parti açısından durum kısaca bu. Muhalefet partileri için de daha vaktimiz uzun.

Türkiye seçimini yaptı. Bu seçimin ülkenin geleceğini de etkileyecek olması dolayısı ile pireye kızıp yorganı daha sonrada evi yakmamak için çaba sarf edenleri de Ak Partili yöneticiler hala görmezden gelmeye devam ederse,  7 Haziran’lar hatta daha kötüsüyle karşılaşması sürpriz olmaz. Zaman su gibi akıp gidiyor. Normal zamanda olacak bir seçim yerel ve genel seçimler bile olsa, sayılı gün çabuk geçer. Ama hata yapılırsa hayal olur, söylemesi benden. En zor seçimlerden bir tanesi nasip olursa 2019' da ki seçim olacak. Zira hem genel hem de yerel seçimler aynı anda yapılacak olması da bu önemi bir kez daha arttırıyor. Onun içinde Kdz. Ereğli’de İlçe Başkanı ile Belediye Başkanı'nın arasını açacak işlere girişilmesinin ya da bir birlerine kırgınlık yaratacak işlerden uzak durulması gerekir.

SEÇMENİN OYUNU ETKİLEYEN 3 ANAHTAR KELİME?

1-Hem politik hem ekonomik istikrar

2- Tek parti hükümeti

3- Güven ve güvenlik