SON DAKİKA

KİM YÖNETİYOR ?

16 Ekim, 2014 19:56 Güncelleme: 13 Ocak, 2024 01:41

Yerel seçimler neden yapılıyor? Halkın hizmetinde olması gereken belediyeyi yönetmesi için bir başkan seçmesi gerektiği için seçim yapılıyor. Peki belediyeyi gerçekten seçilen başkan mı yönetiyor? Tabi ki Ereğli’de hayır. Peki o zaman bu halka neden belediye başkanı seçtiriyorsunuz? Belediyeyi yönetecek olan kimlerse onları seçelim. Başkanı yönetenleri biz seçelim, başkanı da onlar atasınlar. Ya da artık bu eller belediye ve belediye başkanını serbest bıraksın ki, başkanda görevini yapabilsin. Olması gerektiği gibi tüm Ereğli halkının başkanı olsun. Tüm Ereğlilere hizmet etsin. Ayrımcılık, taraf olmak yerine icraatlara geçsin artık başkan. Bir seçimdi geldi, geçti, bitti, gitti.

Yeter artık. Düşmanlık, intikam ve muhalif duyguları bir tarafa bırakıp hizmete yoğunlaşın sayın başkan. Silkin omuzunuzu ve omuzunuzdaki ellerden kurtulun artık. Particilikle belediyeciliği ayırt edebilirsiniz sanırım. Belediye bünyesindeki müdürlerin yer değiştirme operasyonu herkesçe biliniyor şahıslarla uğraşmak yerine işinizi yapsanız daha verimli olursunuz diye düşünüyorum. Gezmelerinizi tozmalarınızı paylaşmak yerine, yerel basında ve sosyal medyada size yapılan eleştirilere cevap verin. Ama verecek cevabınız yoksa sizi kimler yönlendiriyorsa onlar çıksınlar cevap versinler. Onlar deyince sizde herhalde kimden bahsettiğimi anlamışsınızdır.

Çıkın ve ayrımcılık yaptığınız iddialarıyla ilgili, Belediyecilik anlayışınızla ilgili sorulara cevap veriniz. Ereğli dedikodular, iddialar ile çalkalanırken siz her şeyden habersizmişsiniz gibi davranamazsınız. Kadronuzu seçimde bizden miydi yoksa, başka taraftan mıydı diye ayrım yaparak değil, nasıl çalışıyor faydalımı değil mi diye kategorize ediniz. Daha da merak edilen bir sürü konu var, Ereğli’de belediye başkan adayını o belirler denilen, yerel seçimlerde ismi siyaset odası olarak anılan eş Başkan,belediye çalışmalarında sizi yönetip yönetmedikleri konusunda açıklama yapınız.

Şehrimiz halkını aydınlatmanızı, vaad ettiğiniz projelerinizi hayata geçirmenizi, yapabileceğiniz bir açıklama, söyleyecek bir sözünüz yoksa da gereğini yapmanızı bekliyor.