SON DAKİKA

Akm’de 2 Yeni Sergi Salonu, Cumartesi Günü Açılıyor

Akm’de 2 Yeni Sergi Salonu, Cumartesi Günü Açılıyor 07 Aralık, 2022 20:11 Güncelleme: 07 Aralık, 2022 20:11 Akm’de 2 Yeni Sergi Salonu, Cumartesi Günü Açılıyor

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediye Meclis Toplantısında Cumartesi günü AKM’de 2 yeni sergi salonunun açılışını yapacaklarını duyurdu. Aynı gün Ereğlili yazarlar Haluk Hançer ve Nuri Öztürk’ün kitaplarını imzalayacaklarını belirten Başkan Posbıyık, tüm sanatseverleri açılışa davet etti.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumartesi günü saat 14.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde 2 yeni sergi salonu açacaklarını duyurdu.

Belediye Meclis toplantısında yaptığı açıklamada tüm sanatseverleri açılışa davet eden Başkan posbıyık; şunları söyledi:

“10 Aralık Cumartesi saat 14:00’de AKM’de güzel bir sergi olacak. Tarih Doğa Derneği’nin hazırladığı Ereğli’nin yetiştirdiği yazarlar. Ereğli’yi hicveden çok değerli yazarlar. Herkül’ü, Michael Jackson’u yazan Haluk Hançer ve çok değerli hemşehrimiz Nuri Öztürk kitaplarını imzalayacaklar. Aynı zamanda o güne denk getirdik, Tarih Doğa Derneği’yle görüştük, Kültür Müdürlüğü hazırlıkları yapıyor, iki tane çok saygı duyduğumuz rahmetli sanatçımıza Yaman Civan ve Mehmet Ali Özbaşakçı’nın isimlerini yaşatmak istiyoruz. AKM’de Yeni yaptığımız sergi salonlarına aynı gün 14:00’de törenle onların isimlerini vereceğiz. Meclis üyelerimizi ve tüm halkımızı davet ediyorum.

-AKM ÇOK AMAÇLI SALON BİTMEK ÜZERE-

AKM çok amaçlı salon bitmek üzere, büyük gayret sarf ettik. Arkadaşlarımız sağolsun çalışıyor. Çok az bir şey kaldı, onun da yakında açılışını yapacağız. Oraya da bir isim düşünüyoruz. Cumartesi günü saat 14.00’de hepinizi AKM’ye davet ediyorum, bekliyorum.”

Yorum Ekle