SON DAKİKA

Belirsizliğin ortadan kalkmasını beklemekteyiz

Belirsizliğin ortadan kalkmasını beklemekteyiz 28 Ocak, 2021 14:56 Güncelleme: 28 Ocak, 2021 14:56 Belirsizliğin ortadan kalkmasını beklemekteyiz

Kdz. Ereğli Belediyespor, Pandemi ve kısıtlamalar tekrar başlayınca ligler ertelendi ve ne yazık ki o günden günümüze kadar ki süreçte Federasyondan gelen temkinli açıklamalar sağlık kurulunun önlemleri devletimizin aldığı kararlar ve sezon sonunun gelmesi neticesinde amatör liglerin oynama olasılığı zayıflamıştır. " Denildi.

Kdz. Ereğli Belediyespor yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Covid 19 salgınının başlangıcı olan Şubat Mart aylarında bugünkünün %1'i görülmediği halde maçlarımız iptal olmuş lig tescil edilmişti. 

O günden bu yana vakalar artmış ölümler yaşanmış olmasına rağmen Amatör kulüpler federasyonunun “Ağustos ayında ligler oynanacakmış gibi hazırlıklarınızı yapın” açıklamasına karşın diğer Bal takımları gibi kulübümüzde transferlerini tamamlamış tesislerde almış olduğumuz önlemlerle birlikte hazırlıklarımızı yapmıştık. 

Ancak daha sonra Pandemi ve kısıtlamalar tekrar başlamış ligler ertelenmişti ne yazık ki o günden günümüze kadar ki süreçte Federasyondan gelen temkinli açıklamalar sağlık kurulunun önlemleri devletimizin aldığı kararlar ve sezon sonunun gelmesi neticesinde amatör liglerin oynama olasılığı zayıflamıştır. 

Son olarak ASKF Başkanı Ali Düşmez'in ulusal kanalda yayınlanan programda yapmış olduğu açıklamalar ve TFF Başkanı Nihat Özdemir'in Kilis'teki açıklamaları liglerin oynanmayacağı beklentisini yükseltmektedir. 

Kulübümüz her türlü olasılığı göz önünde bulundurarak teknik heyet futbolcular ve kulüp çalışanları dahil lig başlayacakmış gibi hazırdır. 

Yönetim kurulumuz gelişen süreci dikkatle yakinen takip etmektedir Kısıtlamaların devam etmesi sahalarında kapalı olması sebebiyle yasaklar kalkıp resmi açıklama yapılana kadar bekleme kararı almış bulunmaktayız. 

Türk sporunun gelişmesi ve Bu süreçte işsiz kalan binlerce futbolcu ve antrenörün mağduriyetinin giderilmesi için belirsizliğin ortadan kalkıp oynanması taraftarıyız."

 

Yorum Ekle