SON DAKİKA

Zonguldakta “Müstehcenlik Suçu” operasyonu

Zonguldak’ta çocuklara karşı işlenen müstehcenlik suçu ile ilgili yapılan operasyonda 7 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. 26 Ocak, 2023 17:59 Güncelleme: 26 Ocak, 2023 17:59 Zonguldakta “Müstehcenlik Suçu” operasyonu

Zonguldak’ta çocuklara karşı işlenen müstehcenlik suçu ile ilgili yapılan operasyonda 7 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü 25.01.2023 tarihinde Merkez ve Kozlu ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Çocuklara karşı işlenen müstehcenlik suçu’’ ve Şiddet içeren, hayvanlar, ölü insan bedeni veya doğal olmayan yoldan yapılan cinsel davranışlara ilişkin müstehcenlik suçu kapsamında paylaşım yaptığı tespit edilen S.A, A.K, N.O, M.K, H.K, İ.Ş ve A.Ö isimli şahıslara eş zamanlı olarak operasyon düzenlenmiş, dijital materyallerine el konulan şahıslardan A.K, H.K, A.Ö isimli şahıslar ifadesi alınıp serbest bırakılırken S.A, N.O, M.K, İŞ, isimli şahıslar dijital materyallerinde tespit edilen görüntülere istinaden Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan S.A, N.O, M.K, İ.Ş isimli şahıslar 26.01.2023 tarihinde çıkarıldıkları mahkemede adli kontrol şartı ve yurt dışı çıkış yasağı kararı ile serbest bırakılmıştır” denildi.

Yorum Ekle