SON DAKİKA

Yeşim Sönmez için evinin önünde helallik alındı..

Karadeniz Ereğli ilçesinde geçtiğimiz akşam saatlerinde takıntılı olduğu kişi tarafından öldürülen Yeşim Sönmez evinin önünde helallik alındıktan sonra memleketine gönderildi. 02 Mayıs, 2023 15:42 Güncelleme: 02 Mayıs, 2023 15:42 Yeşim Sönmez için evinin önünde helallik alındı..

Karadeniz Ereğli ilçesinde geçtiğimiz akşam saatlerinde takıntılı olduğu kişi tarafından öldürülen Yeşim Sönmez evinin önünde helallik alındıktan sonra memleketine gönderildi.
Olay şöyle; Ereğli ilçesine bağlı Ömerli Mahallesi'nde meydana geldi. Saltukova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde çalışan Başaran Ç., otomobille Yeşim Sönmez'in evinin önüne geldi. Yeşim Sönmez de motosikletini park edip eve girmeye çalıştığı sırada Başaran Ç. ile karşılaştı. Ç., kadının önünü kesince ikili arasında tartışma çıktı. İddiaya göre Başaran Ç., otomobilinden aldığı pompalı tüfekle Yeşim Sönmez'e 2 el ateş açtı. Başından ve göğsünden yaralanan kadını gören mahalle halkı durumu, sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Sönmez, kaldırıldığı Ereğli Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Başaran Ç'nin bir süredir Yeşim Sönmez'i rahatsız ettiği ve takıntılı olduğu belirtildi.  Yeşim Sönmez'in daha önce evlenip boşandığı ve 12 yaşında bir kız çocuğunun olduğu öğrenildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yeşim Sönmez'i (36) evinin önünde pompalı tüfekle öldüren Başaran Ç. (39) çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLECEK

Hayatını kaybeden Yeşim Sönmez’in cenazesinin, bugün Ereğli ilçesinde sabah saatlerinde 'helallik' alındıktan sonra memleketi olan Karabük’ün Safranbolu ilçesine bağlı Gündoğan köyünde toprağa verileceği öğrenildi. Yeşim Sönmez’in annesi “Götürmeyin kızımı. Yavrum “diyerek kızının peşinden yola çıktı.

Yorum Ekle