SON DAKİKA

Yazar Yasin Çiçek’ten Kızılcapınar’da ‘imza’ günü

Yazar Yasin Çiçek’ten Kızılcapınar’da ‘imza’ günü 07 Kasım, 2022 07:08 Güncelleme: 07 Kasım, 2022 07:08 Yazar Yasin Çiçek’ten Kızılcapınar’da ‘imza’ günü

Türk Eğitim Sen Kdz.Ereğli Temsilciliğinin Cumhuriyetin 100. Yılına özel 100 kitap projesinin ilkini Kdz.Ereğlili Yazar Yasin Çiçek’in ‘İmza’ adlı kitabıyla Kızılcapınar İlk ve Ortaokulunda gerçekleştirdiği bildirildi. 

Açıklama şöyle: 

Çok Güzel Hareketler Bunlar 

Türk Eğitim Sen Kdz.Ereğli Temsilciliği , Cumhuriyetimizin 100. yılında 100'er öğrenciye 100 kitap projesinin ilkini özel bireylerin kalemi gazeteci yazar Yasin Çiçek'in İMZA kitabı söyleşisi ile Kızılcapınar İlkokulu ve Ķızılcapınar Ortaokulu öğrencileri ile yaptı.

 

Proje ile ilgili olarak Türk Eğitim Sen Kdz.Ereğli İlçe Temsilcisi Yener Yazgan ; özel bireylerin kalemi gazeteci ve yazar Yasin Çiçek ile yaklaşık 5 aydır bu çalışmayı planladıklarını ve Cumhuriyetin 100.yılına girdiğimiz bu günlerde projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti. 

Amaçlarının tüm köy okullarını dolaşarak Cumhuriyetin 100.yılında engellerin hayallerin önüne geçemeyeceğini Yasin Çiçek ile anlatabilmek olduğunu belirtti. 

Yazgan; "Bu projede desteğini esirgemeyen Yasin Çiçek kardeşime ve bizleri çok güzel ağırlayan Kızılcapınar İlkokulu, Ķızılcapınar Ortaokulu idareci ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum." dedi. 

Projenin paydaşlarından gazeteci yazar Yasin Çiçek ise böyle anlamlı bir çalışmada yer almaktan, çıkarmış olduğu İmza isimli kitabını söyleşi ve imza günü şeklinde köy çocuklarıyla buluşmaktan çok mutlu olduğunu belirtti.

 

 

Yorum Ekle