SON DAKİKA

Yavuzyılmaz, seçim çalışmalarına vadi bölgesinde devam ediyor...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili ve 28. Dönem Genel Seçimlerinin 1.sıra Zonguldak milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, seçim çalışmalarını vadi bölgesinde sürdürüyor. 09 Mayıs, 2023 08:19 Güncelleme: 09 Mayıs, 2023 08:19 Yavuzyılmaz, seçim çalışmalarına vadi bölgesinde devam ediyor...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili ve 28. Dönem Genel Seçimlerinin 1.sıra Zonguldak milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz, seçim çalışmalarını vadi bölgesinde sürdürüyor.

Vadi Bölgesinin, Bakacakkadı, Saltukova ve Perşembe Beldelerinde esnaflarla buluşan milletvekiline ziyaretlerinde, 23. ve 24 Dönem Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, CHP Gökçebey İlçe Başkanı Ali Rıza Yılmaztürk, Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler ve partililer eşlik ediyor.

Kalabalık bir partili grubuyla seçim çalışması yapan Yavuzyılmaz’ın ziyaretlerini gece saatlerine kadar sürdüreceği, CHP’li milletvekilinin saat 19.00 itibariyle Çaycuma ve Gökçebey ilçelerinin köylerinde seçim çalışmalarına devam edeceğini öğrenildi. (Haber Merkezi)

detail-photo-fancybox-1

detail-photo-fancybox-2

detail-photo-fancybox-3

detail-photo-fancybox-4

detail-photo-fancybox-5

detail-photo-fancybox-6

detail-photo-fancybox-7

detail-photo-fancybox-8

detail-photo-fancybox-9

detail-photo-fancybox-10

detail-photo-fancybox-11

detail-photo-fancybox-12

detail-photo-fancybox-13

detail-photo-fancybox-14

detail-photo-fancybox-15

Yorum Ekle