SON DAKİKA

Veteranlar CUMHURİYET için koştu...

Veteranlar CUMHURİYET için koştu... 27 Ekim, 2017 18:05 Güncelleme: 27 Ekim, 2017 18:05 Veteranlar CUMHURİYET için koştu...

Karadeniz Ereğli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Veteranlar Arası Cumhuriyet Koşusu düzenlendi.

7 Erkek, 2 Kadın Veteran sporcunun katıldığı koşuda, Fiziksel Engelliler Derneği önünden start alan Erkekler kategorisi koşucuları 4 bin 500 metre, Yöresel Dernek Evleri önünden start alan Kadınlar Kategorisi sporcuları ise 3 bin metre koştu.

Erdemir Ofis Yolu üzerindeki Spor Parkı önünde sona eren yarışlarda, Erkeklerde birinci Erdemir Çalışanı Uğur Aydın oldu. İkinci Turgut Reis Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Çetinkaya, üçüncü ise Erdemir çalışanı Oğuz Perçinel oldu. Kadınlarda ise Nazmiye Uzunmehmet finişe ilk varan sporcu olarak kayda geçti.

Tertip komitesi, final noktasında katılımcılara Cumhuriyet Bayramı şapkası ve tişörtü hediye etti.

ÖDÜLLER 29 EKİM’DE VERİLECEK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Serkan Keleş, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi ilçede Veteranlar Arası Cumhuriyet koşusu düzenlediklerini belirterek, “Ben bu etkinliğe katılan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki arkadaşlarımız da bize destek oldu. İlçemiz sosyal ve kültürel anlamda farklılıkları olan bir ilçe. İnşallah bu etkinliklerimizin sayısı artar, sağlıkla, huzur içinde nice 29 Ekim’leri birlikte kutlarız” dedi.

Keleş, dereceye girenlere madalya ve çeşitli hediyelerden oluşan ödüllerinin 29 Ekim Ana Kutlama Programı çerçevesinde verileceğini belirtti.

Katılımcı sporcular da Cumhuriyet Koşusu’nda koşmanın güzel olduğunu, bu tür etkinliklerin sayısının artmasını beklediklerini ifade etti.

 

Yorum Ekle